LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yağmurdan beter yağıyor ve kar taneleri neredeyse yusyuvarlak. tabiri caiz ise, keçi boku şeklinde yağdıkları söylenebilir. bilmiyorum belki cahilliktir, ama daha önce görmediğim bir başka husus ise kar yağarken şimşek çakması ve akabinde gök gürlemesi idi. daha önce ya hiç görmedim/duymadım ya da dikkatimi çekmemişti. camdan dışarı kafamı çıkardım, yüzüm kıpkırmızı kesildi yüzüme çarpan sayısız bilyemsi kar tanesi yüzünden. deli bir tipi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 uzun sürmez, genelde 5-6dk sürer ama ondan sonra yağan karın tutmasına sebep olur[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 mekan : sarıyer/reşitpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 baba yerleşken ılgazın tepesinde mi anlamadım ki? burası tertemiz karın izi bile yok...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 paticik adminleri karları editlemiş bizim burada kare kare yağıyor :P[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 valla burda bi gıdım kar yok.. (bostancı)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 walla ben samsundayım, buranın havası hepten karışık! Sabah Kar yağdı, öğlen güneş açtı peşinden bulutlandı hava, ardından akşama doğru yağmur peşinden kar şimdide hiçbirinden haber yoq. Nebiçim iş bu yaw?![hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 biz burda denize giriyoruz [Ordu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 burda 40cm kar var. /Sabancı Univ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Kenderleme, 21 Şubat 2003 20:17 tarihinde demiş ki: valla burda bi gıdım kar yok.. (bostancı)[hline]Peheey! 2 saat once o bahsedilen tipiden yagdi we gecti. 5 dk da her taraf buz kesti. ama sora bitince eridi yawash yawash. oyle 1 saat yagsa 5-10cm olur.. ama zor.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 burası başka bi bostancı galiba? gıdım kar göremiyorum ben?[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 eridi diorum 2 saat onceydi. ben disardaydim ordan biliorum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yoo bi tek sabahliyin gördüm ben kar.. sonra gitgide eridi ondan sonra hiçbişi göremedim.. ama buraya zaten hiç kar yağmıyo deli midir nedir![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 çifte meşaj [Bu mesaj Kenderleme tarafından 21 Şubat 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar