Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saatten sonra UO

DISintegrated

Öne çıkan mesajlar

Aslında çekincem şu;

İnsanlar tükettiler gerçekten UO yu. Bir süre önce bir arkadaşım accountunu vemişti bana oynamam için.(Bırakıyordu bana verdi) Benim gözlemlerim gerçekten refahtan sıkılmış olması idi oyuncuların. Milyonlarca gp, item, satıcı. Aşmış skiller falan.

Bir de topluluk çok önemli bu tür işler için. Ben söz gelimi Great Lakes'deydim ve o sıralarda tanıdık herkes bırakmıştı o shardda. E girip de akşama kadar zaten skilleri 100 olan bir karakter ile tek başına npc kesmek zevk vermemişti açıkçası. Birsürü itemi parası ıvırı zıvırı da vardı üstelik. Sürpriz yoktu hiç oyunda.

Aslında olay cazip. Sıfırdan başlamak da cazip gibi. Nostalji falan. Yeni olanın keyfi.

Bilmiyorum...bilemiyorum.

said:
unity100, 18 July 2003 12:50 tarihinde demiş ki:
nesi absurd olcak ben sorana soyluyorum bagira bagira 1 hafta once basladim diye[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 18 July 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
Uo nun battigi gun powerhourun basladigi gundur. Koca serverda 4-5 kisi de GM resist , GM taming falan varken bir anda herkes butun skillerini GM ledi, bir esprisi kalmadi isin.

hatırlarmısın odiye ilk girdigimiz guildin başkanı söylemişti gm smith charımla aldım bu towerı diye

işte böyle ayak altına düştü şimdi :(

zaten trammella insanların işleri daha kolaylaştı
hırsızlar ve pklar bi bakıma dengeliyolardı bazı şeyleri
şimdi adam hiç bi sorun yaşamadan trammelda istediği şeyi rahatlıkla giyiyor yada satıyor

ehe ya gm resist dendigi zaman cidden saygı duruşuna geçerdik :) vay be herif resisti gmlemiş derdik ( hani newbie olursunda gm mage falan gorunce oha dersin bu oyle diildi newbiede sayılmazdık o zamanlar )

neyse dagıttım yine konuyu kusura bakmayın :) ( bakarsanızda sileriz canınız saolsun ehe )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...