DISintegrated Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Şimdi Amazon.com'a girsem bir UO age of shadows kutu sipariş etsem. 15 gün sonra da oyuna başlasam. Çok mu absürd olur bu saatten sonra sıfırdan başlamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bence absürd olmaz[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bence de başla, hiç absürd olmaz niye absürd olsun ki, belki AoS'la gelen yenilikler hoşuna gitmiştir, belki yeni fırsatın olmuştur. hem kime ne absürdse de absürd, sen oynamak istiyorsan oyna bence, absürd mü diil mi diye hiç kafana takma, katıl aramıza :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yok canım, Adım başı bir Türk göreceksin nasıl olsa geldiğinde. Boş bırakmıyoruz Sosaria'yı... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 nesi absurd olcak ben sorana soyluyorum bagira bagira 1 hafta once basladim diye[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Adam bir hafta önce başladı ama şekil o biçim. Derler ya "gören bir daha bakıyor" diye, o türden... Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Aslında çekincem şu; İnsanlar tükettiler gerçekten UO yu. Bir süre önce bir arkadaşım accountunu vemişti bana oynamam için.(Bırakıyordu bana verdi) Benim gözlemlerim gerçekten refahtan sıkılmış olması idi oyuncuların. Milyonlarca gp, item, satıcı. Aşmış skiller falan. Bir de topluluk çok önemli bu tür işler için. Ben söz gelimi Great Lakes'deydim ve o sıralarda tanıdık herkes bırakmıştı o shardda. E girip de akşama kadar zaten skilleri 100 olan bir karakter ile tek başına npc kesmek zevk vermemişti açıkçası. Birsürü itemi parası ıvırı zıvırı da vardı üstelik. Sürpriz yoktu hiç oyunda. Aslında olay cazip. Sıfırdan başlamak da cazip gibi. Nostalji falan. Yeni olanın keyfi. Bilmiyorum...bilemiyorum. said: unity100, 18 July 2003 12:50 tarihinde demiş ki: nesi absurd olcak ben sorana soyluyorum bagira bagira 1 hafta once basladim diye[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Sosaria turklerindir turklerin kalicak ok?[hline]mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ageof shadows alıcaksan bende box halinde var yurt dışından getirtmessen yardımcı olurum belli bir miktarda indirim yaparız maksat kalabalığı gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 benım gıbı yap bak bı tane satan var ebay da anında alıyosun oyuna gırıyosun cok basıt sende benım gıbı bı t2a a yı ful cek pach ı sonra aos u bulrusan yukle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Uo nun battigi gun powerhourun basladigi gundur. Koca serverda 4-5 kisi de GM resist , GM taming falan varken bir anda herkes butun skillerini GM ledi, bir esprisi kalmadi isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evet oside çoğu insan artık aşmış item olayını yada para olayını bu doğru.. Ama öyle olsa ne farkederki? Zaten bu tür oyunlarda onların aşmış konumuna gelmek en fazla 1 ay sürüyor dert etme sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Foxx, 18 July 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Uo nun battigi gun powerhourun basladigi gundur. Koca serverda 4-5 kisi de GM resist , GM taming falan varken bir anda herkes butun skillerini GM ledi, bir esprisi kalmadi isin. hatırlarmısın odiye ilk girdigimiz guildin başkanı söylemişti gm smith charımla aldım bu towerı diye işte böyle ayak altına düştü şimdi :( zaten trammella insanların işleri daha kolaylaştı hırsızlar ve pklar bi bakıma dengeliyolardı bazı şeyleri şimdi adam hiç bi sorun yaşamadan trammelda istediği şeyi rahatlıkla giyiyor yada satıyor ehe ya gm resist dendigi zaman cidden saygı duruşuna geçerdik :) vay be herif resisti gmlemiş derdik ( hani newbie olursunda gm mage falan gorunce oha dersin bu oyle diildi newbiede sayılmazdık o zamanlar ) neyse dagıttım yine konuyu kusura bakmayın :) ( bakarsanızda sileriz canınız saolsun ehe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Popeye'cığım... Energy Vortex'i görememiştim de, nasıl birşey acaba diye hep düşünmüştüm. Sonradan işin boku çıkınca herşeyin bittiği noktanın başladığını anladım ben de...[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar