khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: pipo_14, 02 Ağustos 2005 13:53 tarihinde demiş ki: ya kampta kalınırmı sabahın 6 sında bi sıcak vuruyo bi guneşş sinekler falan iyi duşunun.. Olurmu ya kampın tadı baska orda kızın tekini kafalıycan cadıra atıcan falan eehuehe,işin en güsel tarafı kamptır abicim,muhabbetleri olsun garip olayları olsun,şarhoşlugu olsun,çadırını kaybedip sabaha kadar araman olsun :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yusa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Biletimi aldım geliyorum...[signature][hline]Git Desemde, Yine Gitme Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: taz, 02 Ağustos 2005 02:46 tarihinde demiş ki: valla 7000 bilet bitti dediler extra kamp alanı açıldı dediler 3000 kişilik bence o da hemen biter kapıda satacak biletleri kalmayabilir. satılsın diye yapıyorlar..ayrıca biterse bile kapıda satılması lazım..çadır getirmicem belki arkın cadırında kalcam..yer kaplamıcam ki bitse nolcak[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Biz topluca gidiyoruz yaklasık 24 kişi Kamp alanında bitane cadırın üstünde greenpeace bayragı olucak. Bekleriz :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 enter suicidal angels lı çadır varsa gitmişim demek-diildir aslnda belki biri çadırımı alıp gitmiştir ama olsun muhtemelen benimdir. ne dedim ben şimdi.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Bonus, 02 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki: çadır getirmicem belki arkın cadırında kalcam..yer kaplamıcam ki bitse nolcak çadır getirmesen de kamp alanına kamp bileti olmayan giremiyomuş bileklik davası mı ne varmış öle bişiler işte[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 biliyorum bileklik için bilet lazım..bilet bitmesi olayı olmaz yani..hiç olmadı kombine alınır kapıda extra 10 mil ödeyip kampa giriş alabiliyorsun..2 senedir oluyor böyle.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla ben ev gibi cadir almayi dusunuyorum:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi yok kamp muhabbette guzel o kadar hiç çekilmiyo sıcakda ...he kız varsa cadırında o ayrı katlanırım yani her şekil..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben de gidiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: CusTodeM, 03 Ağustos 2005 20:54 tarihinde demiş ki: valla ben ev gibi cadir almayi dusunuyorum:D O zaman bizi misafir edersin artık =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bizim de ev gibi çadır var ama kurmasını bilen yok :) kurabilcekseniz 3 oda 1 salon diyo arkadaş :) babasının varmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Spidee, 06 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: CusTodeM, 03 Ağustos 2005 20:54 tarihinde demiş ki: valla ben ev gibi cadir almayi dusunuyorum:D O zaman bizi misafir edersin artık =) ooo tabiki yeterki gel sen 2 laptop bi landan baglariz 1v1 dota falan uheuhue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: taz, 06 Ağustos 2005 20:24 tarihinde demiş ki: bizim de ev gibi çadır var ama kurmasını bilen yok :) kurabilcekseniz 3 oda 1 salon diyo arkadaş :) babasının varmış eheh Sen getir çadırı, orada üniversitelerin dağcılık kulüpleri yardım ediyorlardır muhtemelen çadırları kurmak için =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kuramazsak sana taşıtırım ama 2 gün boyunca :) ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Zaman yaklasıyo millet cadırları yavas yavas hazırlayın fenerleri falanda hazırlayın biralar için para biriktirmeye başlayın :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben hala bilet alamadım lan.[signature][hline]valandil ownz j0o! sevgi dolu bir insanım. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: taz, 06 Ağustos 2005 21:25 tarihinde demiş ki: kuramazsak sana taşıtırım ama 2 gün boyunca :) ehe Kuramazsak ben çadırı tutarım siz uyurken =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Head, 07 Ağustos 2005 03:32 tarihinde demiş ki: ben hala bilet alamadım lan. abi bir an önce alsan iyi edersin. bitebilir yani o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ilk çıktıı zamanlar aldırdıydım çadırda hazır en büyük avantaj 2 kız kalıcak yanıdma eheheh[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çadır kurmayı bilen var mı simdi aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sanmam olacagını, ben 3 defa kurdum, daha dogrusu benim yerime kurdular ama hala tam anlamıyorum ya gerekli malzemeler olduktan sonra 2 kişilik çadırı kurarız, 4 kişiliği hiç denemedim ama fazla zor olacagını sanmıyorum açıkçası dotada slot var mı bir kişiye daha?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi 3 oda 1 salon diyo arkadaş valla baya büyük diyor kurdururlarsa o kadar büyük bir şeyi (ve tabii biz de kurabilirsek) her türlü boş yer olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çadır kurmayı biliyorum güzel bi fri kik gördümmü benim çadır ztn kuruluo ekekeke[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaşlar fazla bileti olan var mı?satın alıcam da[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar