Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n'coke

Clementine

Öne çıkan mesajlar

bugün biletimi aldım 3000 kişilik kamp alanından
:)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalitzburg, 28 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
La yas sınırı varmıdır simdi gidipte orda sap gibin kalmak var :D

18 yas altindakilere farkli bileklik takiliyo ve alkollü icecek satisi yasak o bilekliklilere[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kasım 1 de doldurcam tam olarak 18i
bana vermicekler mi
kafa atarım lan onlara
:D[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

Sosyal ağlarda paylaş

ulan 2 ay farkıyla bana dandik bileklik verirlerse yırtınırım harbi
cık cık..[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 01 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
ulan 2 ay farkıyla bana dandik bileklik verirlerse yırtınırım harbi
cık cık..

Üzülme sen bira satanları kafalarız alırız sanada biraz bir patinin zor durumda kalmasına izin vermeyiz :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada şimdi kimler gelio oraya?
kamp yeri falan ayarlayalım kendimize
hepimiz çadırımızı aynı yerde kuralım[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 01 Ağustos 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
bu arada şimdi kimler gelio oraya?
kamp yeri falan ayarlayalım kendimize
hepimiz çadırımızı aynı yerde kuralım

kesinlikle katılıyorum manyak geyik olur patiler toplanırsa millet bize iyi gıcık olur ama o güsel eglencenin arasında :D konseri falan bırakırız geyige vururuz sabaha kadar :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

geyiq yapacak adam lazim bana uyumam cunku ya konsere dogru telleri verelim birbirmizie iyice belli olsun kim geliyo kim gelmiyo[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

tmm bi site açarız buraya linkini koyarız gelenler oraya ismini fln yazar bişiler yaparız :)
yalnız ben bileti yeni aldım
3000 kisilik ek kontenjan acıldıktan sonra
ama bilette öyle birşey göremedim
acaba ilk biletlerle sonra gelenler arasında bir fark var mı
yani yanyana gelmemize engel oluşturacak birşey olabilir mi
umarım olmaz[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 01 Ağustos 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
tmm bi site açarız buraya linkini koyarız gelenler oraya ismini fln yazar bişiler yaparız :)
yalnız ben bileti yeni aldım
3000 kisilik ek kontenjan acıldıktan sonra
ama bilette öyle birşey göremedim
acaba ilk biletlerle sonra gelenler arasında bir fark var mı
yani yanyana gelmemize engel oluşturacak birşey olabilir mi
umarım olmaz

Engelleri yıkar gelirim :D bende bilet almadım daha ama alıcam en yakın zamanda.Merak etmeyin ayarlarız bi şekilde.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

ya yer olayı diye bisi mi olacak cadir kurunca adam gelip bakin su 20 m'' yi gecmiyeceksiniz ona gore mi diyecek yapma allah askina:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 01 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Engelleri yıkar gelirim :D bende bilet almadım daha ama alıcam en yakın zamanda.Merak etmeyin ayarlarız bi şekilde.

alcaksan hemen al bikaç güne kadar biter
7000 bilet bitti 3000 ekstra geldi
bunlar da bitmek üzeredir heralde[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
taz, 01 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
said:
khalad, 01 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Engelleri yıkar gelirim :D bende bilet almadım daha ama alıcam en yakın zamanda.Merak etmeyin ayarlarız bi şekilde.

alcaksan hemen al bikaç güne kadar biter
7000 bilet bitti 3000 ekstra geldi
bunlar da bitmek üzeredir heralde

para olsa su an almaya giderim ama param yok F1 de çalışıp para kazanıcam öle alıcam başka çarem yok olmazsa torpil sokucaz bi şekilde :D Yaşasın Türkiye![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

34598345 kere biter f1 a kadar o biletler :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

valla 7000 bilet bitti dediler
extra kamp alanı açıldı dediler 3000 kişilik
bence o da hemen biter
kapıda satacak biletleri kalmayabilir.[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ekin eki olur mu ya :p
açabilselerdi 3000 değil 5000 açarlardı
bilemiom büyük konuşmayalım :p[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

valla ev imkanın varsa sana gelebiliriz :)
ev bursada benim :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...