Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n'coke

Clementine

Öne çıkan mesajlar

3. gun ne be?
ayın 3ünün biletleri tukendi sadece... ve coktan kamp ve kombineler bitti[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

millet bilgisayar işi anca halloldu. şimdi okuyorum mesajları. ben şimdi evden çıkıyorum. roadtripe yazıldım otobüsümüz 22 de kalkıcak tahminen gece 2-3 gibi orada oluruz. günübirlikçi patilerle bulusalım orada. kampçılar okuyamıcak zaten bu yazımı :D
tel: 0536 4636563 bu arada
hadi eyw
not: şu an 1 kişilik boş yer var çadırda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 02 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
3. gun ne be?
ayın 3ünün biletleri tukendi sadece... ve coktan kamp ve kombineler bitti

dogru karıştırdım...olur boyle hatalar[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Sosyal ağlarda paylaş

organizasyon bu kadar kötü yapılamaz her sene daha da b*ktanlaşıyor madem para kazanıcam diye çok bilet satıyorsun onla orantılı fazla adam çalıştırıcaksın

giriş kuyruğu nedir ya!!! 1km giriş kuyruğu var millet 1 saat girmek için bekliyor adamlar çok feci arama yapıyor neden? çünkü dışardan alkol içecek getirilmesin içerde tüketilsin ondan sonra içerde kart alma kuyruğu daha bi saat de orda bekle tabi aradan sıvışmak da var

yani içerde çok bi sorun yoktu fakat organizasyon her sene kötüye gidiyor sözlerinde durup maçı yayınlamadılar sadece son 7-8 dk sını verdiler korn dan sonra ayrıca, yani kişisel olarak ise cure öldürdü resmen 1 bucuk saat durmak yerine 3 saat kaldı sahnede heralde bütün albümlerini tekrar etti festivalde bu kadar uzun konser olmaz

rock'n coke bu sene sınıfta kaldı şahsımca[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

1 dk sıra beklemedik erken geldiğimiz için, ben çok eğlendim genel olarak. yaşadığım tek sorun 3 eylül sabahı yağan yağmurun yüzünden çadırımı su basması:D

ha bide apocalyptica şoka uğrattı beni, bu kadar ii bi performans olamaz.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

Bende ordaydım.
Yiğit 'i gördüm. yani zaugna yı.
Bide hatırladıgım kadarı ile custoyu..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...