Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul İçi DOTA ALLSTARS Turnuvası !

Enchantres

Öne çıkan mesajlar

Biz gelmeyi düşünüyoruz yedek kadroyla, esas takımdan bir ben varım...(yanlış anlaşılmasın esas kadro şu an istanbulda değilde o yüzden yedek :))[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sizin icin su anda uye oldum paticige izmirde oturuyorum bir cok turnuva duzenledim su ana kadar ve size tavsiyem maclar -ap degil sadece pick olsun ve 2 mac uzerinden yapilsin rovansli yani.. her iki oyunda da sentinel olan takim ilk secimi yapar ona gore de karsi taraf secimini yapar.. rovans ta da tam tersi olur.. boylece her iki takimda istedigi herolarla oynar ve tamamen esit bi karsilasma olur.. beraberlik halinde ise oyun zamanlarina bakilir kisa surede bitiren takim kazanir. eul olayini ise hayatimda duymadim.. cok sacma.. madem eul yasaklanicak furionla vengeful u da ayni takima koymayin.. cunku bu iki hero ayni takimda olduklari zaman karsi tarafin hic bir sansi yok.. klanca yaptigimiz bi taktik elenmemize sebep olmustu.. furion agac cikartir ve vengeful da dusen agaclarin orada bekler. agaclar spawn olunca vengeful orda sikisir ve karsi tarafin herosuyla yer degistirir gg olur.. oyunda cok fazla boole kombinasyon var onun icin bende mom un yasak olmasi bile sacmalik
Sosyal ağlarda paylaş

Eet arkadaşın katılımı mantıklı ama 10 takımla beraber 15-16 makinede rövanşıyla beraber 3 maç olmazki... Vakit yetmez. :(
Bu arada beyler katılmak isteyen takımlar Perşembe günü olan turnuva CUMARTESİ gününe alındı maalesef geç verilmiş ama mecburi bir karar yarın gelen olursa ise biz yarın için gelenlere bir iyilik yapcaz elimizden geldiğince uzun bir süre DOTA takım çalışması Turnuva, öncesi deneme maçları vs... TURNUVA CUMARTESİ GUNU OLACAKTIR...
Katılım Ücreti kişi başı 5 YTL... 3 kişi 15 YTL
Küçükyalı TANSAŞ önünde inice sabit pazarın içine doğru 50 metre yüründüğünde PTT nin HEMEN KARŞISINDA Uğur.Net :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...