Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul İçi DOTA ALLSTARS Turnuvası !

Enchantres

Öne çıkan mesajlar

Küçükyalı Uğur.Net'de 8 Eylül Perşembe günü DOTA Turnuvası düzenlenecektir.Saat 12:30 da ilk maçlar başlıyacaktır.
Dota Allstars v6.12b versionunda olacaktır.
Oyun -ap olacaktır. Backdoor , pump , mask of madness yapmak yasaktır. Scepter of Divinity ise alınabilir fakat kullanımı yasaktır. Maçlar 3 vs 3 yapılacaktır. Güncellemeler için bu forumu takip edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce o mapleri en ii oynıyanlar bu kafede ztn... WCG ön elemeleri için öle bi turnuvaya ihtiyacımız yok istersen gel onları bi izle..
Ayrıca beyler bir turnuva olacaksa en son version olması en iyisidirki biz turnuvayı düzenliyenler olarak 6.13 mü yoksa 6.12b mi tartışması içindeyiz... Bunler daha keyifli Oyun zevki veriyorlar..
Ayrıca Scepter of Divinty item'i 7 Haklık Cyclone büyüsü ( yani adamı 10 saniye civarı uçuran büyü ) veriyor bu item yok eski turnuvalarda 3 kişilik takımın hepsinin bu itemi yaparak düşmanın her combatta 1-2 adamının uçtuğu bilinior saçma bir oyun olur...
Katılımları beklioruz...
Ödülümüz:
Katılım Parasının %70'i
2 ve 3 lere 20-10 saat civarında Oyun hakkı...ve sonraki turnuvalardada ücretsiz katılım..
Sosyal ağlarda paylaş

ha ok eul's cyclone staff ı diyosun :) valla bayagı dota oynadım cogu klanın yasakladıgı tek item refresher oldu.O wand a counter var zaten takımdakı herkes onu yapıyosa o takımda b iilngiçlik var demektir (yanı str herosu eul' gidiyosa..) sizde yapabilirsiniz itemi zaten tek taraflı bisi degil ayrıca ondan kesinlikle daha iyi itemler var , stun var ... bilmiom yasaklanması komik geldi.[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Sosyal ağlarda paylaş

acayip saçma bişey olmuş bence
eul scepterın yasaklanması acayıp sacma
o zmn yukardakı arkadasın dedıı gıbı eul sceptersız guinso yapılamaz zaten ve rhastaya giden en iyi item guinsodur.
guinso yaptık mı tam bir pvp herosu oluyo
o zmn guinsosuz rhasta ne işe yarar ki.
mom hadi neyse yasaklanabilir ona lafım yok.
ap olması ayrı bişey olmuş çünkü iki takımda karsı takım hangi heroları alcak diye bekler.sonra da iş çığırından çıkar.
6.12 b olması da benim hoşuma gitmedi.neden se hiç sevemedım 6xx serilerini.bana kalsa 5.84 c daima rulz.
bi de wcg de dota mı oynanıyo onu anlamadım
ben wcg de normal oyun oynanıyo bılıyodum neden böyle bişey yapsınlarki.
o zmn diğer senaryo haritalarına haksızlık oluyo =)
mesela bne enfo da oynamak isterim ya da pimp
neyse çok saçma olmuş bence bu organizasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakn arkadaşlar... Eul's Scepter of Divinity yapılması yasak değil Cyclone kullanılması yasak havada uçan hero olmıcak yaa herkez bi tane yasa sıra sıra iii bi kombinasyon ile tüm enemy ölür.... Combat bayar...
Ayrıca Rhasta'ya o ( kurbağaya çeviren ) itemi yapabilirsin ama onu yapana kadarda Cyclone kullanılmayacak... Combatlar dediğim gibi çook saçma sapan olur..
AYRICA BU TURNUVA O KADAR İYİDİ BİZ HERŞEYİ DÜŞÜNDÜK LAMER GİBİ -AP YAPILMICAK ARKADAŞIM...! MERAK ETME !
bir hakem olacak her maça o hakeme sana verdiğimiz kağıda 3 heronu yazıcan vericen hakeme karşı tarafta 3 herosunu yazıcak vericek hakeme aynı hero olursa MECBURİ... yazı/tura atılacak kazanan heroyu alacak kaybeden 5 dakika içinde yenibir hero seçicek...
BİZ GAYET İYİ BİR ORGANİZASYON DÜZENLEDİK ZTN SİZ MERAK ETMEYİN KAFANIZA TAKILAN HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ..
Küçükyalı Uğur.Net'e Perşembe günü bekliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda o bakımdan bakarsan eulunda charge ı var yani ezele kadar uçuramıyorsun adamı. Sonuçta 900 golda yapılan bişeyde değil bütün takım bütün oyun boyunca eula para bayılırsa GG olur zaten.

Combat bayar demişsin ama bence guinsoo combatı daha çok bayar euldan. APde lion ve rhasta alınır ikiside guinsoo yapar combat diye birşey olmaz zaten herkez takılır tavuk kuzu...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

preas doğru demiş benim dediklerimle aynı şeyi düşünüyor
neyse bence eulun kaldırılması yine de olmamış.
3v3 de oyun da baya bi kapışma olur o ayrı ama ne biliyim 4v4 daha iyi bence .neyse ya tunuvada bi aksilik çıkmaz inşallah sizin için.
iyi olan kazanır.
biz zaten hergün battlenet de kapısa kapısa tadımızı alıyoruz.
gerçi şimdi bn kapandı waxxi acık ama orda da lag falan oluyo =)
Sosyal ağlarda paylaş

-ar olmalı derim ben ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler o kadar tartışılacaksa şöyle yapalım ben iki tane soru sorıyım siz cevaplayın turnuva büyük ve istanbul içi birincinin adını duyuracağı bir oyun olacak... ŞİMDİ...

1--Eul's Scepter of Divinity item'i kullanılsınmı Cyclone olsunmu ?

2--Turnuva 1 maçlık -AR mı olsun, yoksa;
Bir hakeme alacağın herolara yazıp vericen karşı tarafta aynı şekilde kağıda heroları yazıp vericek kimsenin karşı tarafın ne yazdığını fln bilmicek. Hakem incelicek aynı hero varsa uyarıcak takımları. Yazı tura atılacak kazanan o heroyu alacak kaybedene yeni hero seçme hakkı..!
KİMSE BİR HEROYA ABANMICAK KAPMAK İÇİN.

LÜTFEN MANTIKLI GELEN KOŞULLARDA SEÇİN GÜSEL BİR TURNUVA OLSUN...

[Bu mesaj Enchantres tarafından 04 Eylül 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Scepter konusna gelirsek kesinlikle serbest olmalı eul,

Ikinci meseleye gelirsek bence -ar olması belki şans/şanssızlık faktörünü ortaya çıkarabilir fakat -ar olması takımların kalitesini daha çok ortaya koyabilir. Örnek vermek gerekirse ben -apye göre takımımı hazırlarım itemlarımı ezberlerim gelirim halbuki -ar olursa ezber ortadan kalkar her karaktere item yorumu değişir...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın belki bizim için önemli olan ne olmasını oynıyanların istediği biz kafamıza göre bişey koyupta BODOSLAMA o olacak demioruz tabi :P
Bu arada mesela bir clanının yada 3 kişilik bir takımınız varsa öylesine yada ciddi amaçlar için... ( yani 1.lik için ) Perşembe günü sizi Uğur.Net'de görmek isteriz tam adres isteyenler için yazabilirim uzun uzun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...