unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet "yalnız,sade" anlamına gelen unaccompanied ismimi hem goruntu den hemde her defasında giriş yaparke bi kaç salise kayıp yaptıgı için kısalttım:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ehhh :) Hayırlı olsun valla ne diyelim.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 böle daha ii olmuş hayırlı olsun ..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 herkes kısaltıyo ferre mi yapsam napsam?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hayırlı olsun Unac[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hayırlı uğurlu olsun.. tepe tepe kullan :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tersten oku canu. hoşgele.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bunac selam :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Alıntıla
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoş kısalttın[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben kısaltsam nolur acaba:D kısaca "do" hatta kasmayıp "pişt sen," "hey" "holooo" "aloo" "hojam bakar mısın" bile diyebilirsiniz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Alıntıla
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ewt yeni nicknle başarılar..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Alıntıla
Queen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Maşallah[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yalnız ingilizcedeki tezatlıga bak unaccompanied sade,yalın demek....:D isme bakınca heralde anlamı karmakarısık falan dersin.. bide biri sey demişti; sanki önüne gelen harfleri öyle yanyana dizmişsin:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 LoL puahahahaa :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.