unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet "yalnız,sade" anlamına gelen unaccompanied ismimi hem goruntu den hemde her defasında giriş yaparke bi kaç salise kayıp yaptıgı için kısalttım:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ehhh :) Hayırlı olsun valla ne diyelim.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 böle daha ii olmuş hayırlı olsun ..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 herkes kısaltıyo ferre mi yapsam napsam?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyi olmuş böyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hayırlı olsun Unac[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hayırlı uğurlu olsun.. tepe tepe kullan :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tersten oku canu. hoşgele.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bunac selam :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hoş kısalttın[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben kısaltsam nolur acaba:D kısaca "do" hatta kasmayıp "pişt sen," "hey" "holooo" "aloo" "hojam bakar mısın" bile diyebilirsiniz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ewt yeni nicknle başarılar..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Maşallah[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yalnız ingilizcedeki tezatlıga bak unaccompanied sade,yalın demek....:D isme bakınca heralde anlamı karmakarısık falan dersin.. bide biri sey demişti; sanki önüne gelen harfleri öyle yanyana dizmişsin:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 LoL puahahahaa :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.