Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knightonline

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece offical link ten çek.Zaten başka da bi yerde varmı bilmiyorum.

Rogue Spear'ın verdigi link Buraya bi bak[signature][hline]Name: Oosjo_
Clan : UPRISING
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
NP: 25xxx

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 09 Eylül 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ShadowFax tarafından 09 Eylül 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya niye kimse hiç arama yapmıyo anlamadım ya o zaman her merak ettiğimiz şeye topic açalım olmuyo ama böle bakı sağ üst köşede arama denen bi yer var oraya tıkla patch te bak karşıda 100 dosya çıkıo seç beğen yükle[signature][hline]Server:Beramus
Name:baddal31
Clan:Terapi
Grade:2
Np:13xx

Mesaj tarihi:
valla ben her gorduum yeniye arama olayının linkini veriom kısa yoldan :D maalesefki topic silme yetkim yok :D[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 61
SatıLıQ
Mesaj tarihi:
ben ne biliyim senin arayıp aramadıgını yazmamıssın bise. her onune gelen aynı topicten bin tane acıo o yuzden yazıoruz bizde.[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
SatıLıQ
Mesaj tarihi:
baba aradım ama yok verillen linklerde çalışmadı ondan diyorum bilen varsa başka bi link veirrise iyi olur
kendi sitesindeki linkte çalışmıyor galiba aşırı yogunluktan dolaydır
Mesaj tarihi:
verilen hata nedir onu bi yazsan? hayır dosya bozuk yada ne biliim o tur bise deilse belki senin pc de bi sorun olabilir diorum[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
SatıLıQ
Mesaj tarihi:
sitesindeki link zaten tıklayınca sayfa görüntülenmiyor öbür verilen linkte tıklıyom download yazıyo tıklıyom hep aynı yer bi türlü download etmiyo hep aynı yere geliyor
Mesaj tarihi:
önce bi temporary internet files klasorunu, temp vs. gibi gecici dosya tutan klasorleri sil yeniden dene olmassa bi download programıyla indirmeyi dene bunlarda olmassa ben bilmiorum nası olur.[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
SatıLıQ
Mesaj tarihi:
Evet gerçekten çalışmıyor. Bende sürekli deniyorum ama olmuyor. Ya çok fazla yoğunluktan kilitlendi ya da belli bir süre için kapattılar.[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
  • Yeni Oluştur...