Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anLık düşünce.. (doğru ya da yanLıs..)


SKeLeToN

Öne çıkan mesajlar

nedenini biLmediim bi sıkıntı war bu gece üstümde.. yine sonsuz karanLıkLarımda boğuLuorm sanKi.. Ama ne geLip geçmedi ki.. Boşwerme duygusunu tam olarak yaşayamadım belkide hayatımda hiç.. hep acıların üstüne gittim, hep kendi damarıma kendim bastım.. istediğim için yasadım.. hayat acımasız, hayattan daha acımasız olan şeyler de war.. canımı acıtsada hosuma giden.. sanırım akLımı yitiriorm.. ya da hayır hayır.. ben aşk ı tanımLıyorum..

sadece içimden geLdi.. :) artık sabah oLsun Lanet oLası bi gün daha bitsin istiorm :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende insanLarı anLamıorm dert etme.. şu L gözLerinin içine içine batıo ? =)) ama ben bunu düzeLtemem.. eLim o shiftten gitmio L ye basarken kac senedir böyLe we uğrasmak içinde çaba harcamadım, harcamıycam.. böyLe hosuma gidiosa, bence böyLe iiyse böyLe kaLıcaktır abi nie kasayım ki ?..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 07 Eylül 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
hadi w leri geçtimde,daha az shifte basmanın kimseyi uzeceğini,kasacağını sanmıyorum


sadece L Lerde shift war.. acıkLaması uzun.. Yaa yazı tarzım bu işte , niye kabuLLenemiosunuz ? beni de böyLe kabuL edin yaa.. istemeyende okumasın abi ne diim ki baska..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü bir şey denmiyor sana?
"L" kötü görünüyor, "w" kullanıyorsun, üstelik bunu "değiştirmem, okumayın o zaman banane" diye geçiştiriyorsun...

Bizim okumamız için yazıyorsan buraya, bazı eleştirileri kabul etmeli, bazılarını kanıksamalısın bence.

Eğer "isteyen okumasın" diyorsan, buraya yazmaman gerekir, kendinle paylaşman gerekir...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam gerginlik yaratmayın ya..o büyük l lerinden kurtulamıo sende rahatsız oluosun.kolayı var.rahatsız olan bu arkadaşımızın yazılarını görmezlikden gelsin ve yorum yapmasın.shiftli l lerden kurtulamayn arkadaşımızda bunun bi mahsuru varmı die oylamaya sunsun ya da yetkililere sorsun.bu kadar basit:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...