Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gidin işinize allah aşkına... sanki ceza daha önce rock n coke da sahne almadı.. sanki rockistanbula felan hiç çıkmadı.. MvÖle collablar yapmadı... saçmalıyosunuz.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Evet cıktı ama alternatif sahnede cıktı. Ana sahnede cıkması yanlıstı bunun icin tepki aldı, alternatif sahnede cıkıcaktı. Dilimde tuy bitti diyecem ama dilimde tuyun isi ne?[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 05 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: sen capsinle baya bi kişinin gözüne girdin, baya bi cıkıntılık yaptın bence, adam olunmuyor caps le yazılarak öte yandan, ana sahnede rockla alakası olmayan tek performans ceza nınki idi, o açıdan da protesto etmeyi dogru buluyorum insan bi zamandan sonra sinir yapinca bazi şeyleri , olmasi gerekenden daha fazla dikkat cekmesi icin caps acabiliyor , burdaki cogu kimseyi tanimiyorum , acikcasi milletin benim hakkimdaki dusunceside umrumda degil bak ne guzel sen demişsin .. öte yandan, ana sahnede rockla alakası olmayan tek performans ceza nınki idi, o açıdan da protesto etmeyi dogru buluyorum. diye buna lafim yok %100 de haklisin ok ama, post olarak aptalca laf atanlara ben sinirleniyorum.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity [Bu mesaj Impressive tarafından 05 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 50 cent gelince eşlik eden el sallayan tipler ceza gelince niye haraket çekiyo peki ?[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 parmak gösterenlere dikkat etmediniz galiba pek olayı başlatan, yayan, asıl cogunluğu oluşturan kesim metalci tayfaydı genelde, arada kaynayanlar da oldu ama onları saymıyoruz zaten[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Walla ceza cıktıgı zaman ana sahneye ben direk ford standına gidip arkadaslarla langırt oynadım deli gibi baya da zevkliydi. Nekadar gereksiz bişi ya bu ceza saka gibi[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cezayı sevmiyorum, festivalde işide yoktu ama saygı duyarım. el hareketi çekenler ortalıkta dikkat çekmek isteyen apaçi gibi tiplerdi.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Adam cıktı sahnesine işini yaptı, o hareketi cekenLerde yedikLeri küfürLerLe kaLdı.. En doğrusunu söyLedi Ceza.. Aynen onun dediği gibi: "onLarı ewinize götürün bence!!"[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ha yani rebel moves cok rock yapiyordu gecen sene? yada 50 cent.. asin artik bunlari, rockncoke bir muzik festivalidir, rock festivali degil. organizator firat bey bimilyon kez soyledi bunu. yani muzik turunden cok cezaya bok atalim hevesi olarak goruyorum ben bunu. begenmiyorum yaptigi muzigi, gitmedim ana sahnenin oraya. bukadar basit.[signature][hline]Piiys
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Laorx, 06 Eylül 2005 03:59 tarihinde demiş ki: el hareketi çekenler ortalıkta dikkat çekmek isteyen apaçi gibi tiplerdi. Budur! Baskalarının muzigine saygı gostermiyorsanız kimseden sizin muzinizi anlamasını ve saygı duymasını beklemeyin.[signature][hline]Biz Burdayız!
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aynen katiliyorum Naa ama gordugun uzere boyle , seviye bile icermeyen hareket yapan , kitlenin dinledigi ve sevdigi muzik turune biz bir ,saygisizlik yapmiyoruz. bunu soyelyince hala laf sokmaya calişan bir iki tip cıkıyor !.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Helcaraxe, 05 Eylül 2005 22:05 tarihinde demiş ki: 50 cent gelince eşlik eden el sallayan tipler ceza gelince niye haraket çekiyo peki ? hak verıyorum sana bencede oda rapci sonucta ama bızım ınsanımız böyle ıste.unlu bırı olunca azını acamıyor.ama daha az tanınmıssa kabul etmıyor ne yaparsın..
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Haketmişler bence o hareketleri.Ne işin var rock'n coke ta[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Anlamadigim, madem sevmiyorsun neden en one kadar gidiyorsun?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 laf sokmak için?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Impressive, 05 Eylül 2005 21:46 tarihinde demiş ki: yok wc de bende muzik yapiyorum v.b bunedir ya allah aşkına , espri olarak algilayanlari alkişlamak lazm bence. burda başka kimse sizin dinlediginiz muzik turundeki sanatcilara boyle seviyesizce , aptalca bir şey demiyor . siz neden boyle seviyesizlik yapiyorsunuz. espri degil gercek! Ben müzik yapıyorum, damarimda müzik akiyor. O yuzden müzik nedir ne degildir, akli kit birinden daha iyi bilirim. Evet ben tuvalette bile müzik yaparim, cünki muzik icimde. Ve evet, ne müzik ne degil soyleyebilirim. Cunku cogunuzun yasi kadar zamani muzige verdim ben. Neyin muzik, neyin moda, neyin çöp oldugunu kulagim gayet guzel ayırt eder. Benim yorumuma seviyesizce, aptalca diyen adaminda alnini karislarim bu konuda ki bu yorum da bana göre salakcadir, zeka yoksunudur. Protest durup banka reklamina cikan, cocuklugum soyle gecti boyle gecti diye aglayip limuzinlerle/korumalarla gezen, sevenlerim benim herseyimdir diyip 30bin$ altina cikmam sahneye diyen dallamalarin yutturduklarina müzik diyen/diyebilen biriylede oturup adam yerine koyup tartismam! Ona buna küfredip şaklabanlık yapan adamlardan bahsediyoruz burda müzisyen diye! Müzisyen insan tepkisini, öfkesini, nefretini bile gosterirken belli bir uslubun icinde kalir. Cunku sanatcidir, naiftir, hassastir. Karsisindakine sorumluluklari vardir ve bunun bilincindedir. Tarihdeki en buyuk kabul edilen protest gruplarin muziklerinde küfür bulamazsiniz. Argoyu, geldikleri sokaklarin dilini kullanirlar en fazla. Ama sahneden ***nü ***keyim kirac demez hicbiri. Eh bunu diyen adamlari dinleyenlerinde yarin oburgun bir forum alaninda bir baskasinin gorusune sanki cok normalmis gibi "aptalca" demesinden dogal ne olabilir? Müzik armonidir, duygudur! Ve saklabanlara müzisyen deniliyorsa ben müzisyen kabul edilmek istemiyorum![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya eeeeeeeeeh saçmalığa bakın ya. ceza hep düzgün bi adamdı zaten hep barışı savundu hepimiz kardeşiz dedi çok efendi bi adamdı.. ona buna laf atıyodu seyirci de tepkisini gösterdi bu kadar ! ondan sonra kıvırsın adam yapmayın arkadaşlar hepimiz dostuz bilmemne . hadi ordan be sen çık küfürleri saydır ona buna laf at kendine laf geldi mi direk süt oğlan ol. o kadar "free boy" olmanın sonu bu işte.. savunanlara da ayrıca gülüyorum, ceza iyi müzik yapıyormuş, yapılanlar aman çok ayıpmış bilmemne. önce ceza adam olsun da karşısındakilerin adam olmasını beklesin.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Dojorel, 06 Eylül 2005 09:40 tarihinde demiş ki: ha yani rebel moves cok rock yapiyordu gecen sene? yada 50 cent.. asin artik bunlari, rockncoke bir muzik festivalidir, rock festivali degil. organizator firat bey bimilyon kez soyledi bunu. yani muzik turunden cok cezaya bok atalim hevesi olarak goruyorum ben bunu. begenmiyorum yaptigi muzigi, gitmedim ana sahnenin oraya. bukadar basit. coca colaninki ayri denyoluk zaten. ne isi var 50cent in ceza nin rock'n'coke adi altindaki bir festivalde? Ama rock dinlemeye gelmis adamlar da tepkilerini gosterdiler. Alanen saheden küfreden seviyesiz bir adami gorunce protesto ettiler. Gayet normal. Kaldi ki cezanin stilinde yapsalar sadece parmak da yetmezdi. Ayrıca rock'n'coke icin bu rock degil müzik festivalidir diyen organizator bey de bi zahmet adini degistirsin o zaman festivalin. Headlinerlar rock gruplari ama ne kadar adam getirirsek kardir paramiza bakalim biz demenin baska yolu mu bu? Rockcilar nasi olsa doldururlar alani, biraz da rapci hiphopcu gelse fena mi olur diye dusunuyorum demiyor da bu rock degil hede hodo diyor. insaf, ayip![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya abi gündüz headbang yapıp, gece saçları jöleleyip en tikky kıyafetlerle burn sahnesine koşan tipler vardı festivalde, ceza gelmiş ne farkeder. adam geldi, hareketi yedi ve gitti. uzatmaya gerek yok bence.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O bu deilde ceza cok asmıs olayı gecenin bu saatinde indiriyorum rock'n coke ceza nın tekrarlarını adam küfürde ediyor çip bile diyo hareketler fln ceza yapsın sizi asmıs ceza parmakcılara iyi etmişte Turkish eminem olma hayallerinemi kapılıo nedir ?[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 cok bilion sen dimi ?[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: taz, 06 Eylül 2005 15:42 tarihinde demiş ki: ya abi gündüz headbang yapıp, gece saçları jöleleyip en tikky kıyafetlerle burn sahnesine koşan tipler vardı festivalde, ceza gelmiş ne farkeder. adam geldi, hareketi yedi ve gitti. uzatmaya gerek yok bence. Kız tavlamak icin o abazalık baslarına vurmus:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 haberlerde izledim. rezaletti bence. ceza'yı fazla sevmiyordum, biraz daha sevmemez oldum. ama şarkıları fena değil :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sahne alicaklari bilipte rock dinlemeye geldik biz cezanin isi yok burda demek bence sacma. rock'n coke kulaga his gelen bi isim, rock festivali olarak sunuldugunu gormedim ben. buna pop'n coke veya rap'n coke deseler gene sorun yaratilicak. sonucta bi muzik festivali bu. rock konseri vericez deyip habersizce rapci cikarmadilar sahneye. ilgini ceken biri varsa gider dinlersin, gerisini dinlemezsin, isimlere takilip o oyleydi bole yaptilar demek yanlis... tabi isim degisip genel bisey olursa daha iyi olur, en azindan millet laf etmez. [Bu mesaj aquila tarafından 09 Eylül 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar