guide25 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 -Kalsaydınız bir şeyler yerdik... -Gerçekten sarıda geçtim memur bey... -Kazanmak önemli değil mühim olan yarışmaya katılmaktı... -Şuan 65 milyon bizi izliyor... -Bu son sigaram... -Ağzıma sigara sürmedim... -İki saat kapıda bekledim, açan olmadı... -Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... -Sen bir de beni gençliğimde görecektin... -Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... -Ben almayacağım rejimdeyim... -İhraç fazlası bunlar... -O elimizde tek kaldı, başka yok... -Ben de tam seni arayacaktım... -Bizi davet ettiler ama gitmedik... -Senin annen bir melekti yavrum... -Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı... -Evi boşaltın! Almanya'dan oğlum geliyor... -Formu doldurun biz sizi ararız -Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim... -Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim -Hediye olmasa inan verirdim. -Ayakkabı biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır... -Bir kereden bir şey olmaz. -Hiç acıtmayacak. -Adem Bey su an toplantıda... Kim arıyordu? -Sizden iyi olmasın bir arkadaşım vardı... -Failleri en kısa zamanda yakalanacak...... -Enflasyon düşecek....... -Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz...... -Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz...... BUNLARIN DIŞINDA BİLDİKLERİNİZ VARDIR UMARIM :d[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Açıldı dostum...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Heheh valla aralarında çogunu kullanıyorum.. Ne diyim :-) Daha garpuz keseceedik >)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 09 Eylül 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CaNNi tarafından 09 Eylül 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben askerdeyken die başlayan bütün cümleler.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kaç kere acıldı bu topıcler arama nın gucune inanalım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=138183 daha 1 ay geçmemiş öeh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 soory arkadaşlar bunu aramadan yazdım haklısınız bende şimdi baktım ve gördüm forum kalabalıgı için özür dilerim[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 önemli deil.bis yeni gelenler içn ii oldu biras:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar