Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 LVL 60 arkadaşLarın yapabiLeceği yeni bir quest çıkmış keyLe birLikte gidip abbsyde FALLEN ANGEL kesiyorsun abbsy bLLessing item die bişey düşüyormuş ve onu iLgiLi yere (priest minorcamydı neydi) verince 10m exp. aLıyorsun duyruLur[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
towerr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eee yap ozman biz 60 olamıcamız için ondan biz yapamıoz :D:):D:):D:):D:)
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eger eslta harpy sorunu halledılırse 1 ay sonra yaparım
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 10m exp mi? Gidiyorum.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Lvl 50 + diye biliyorum ben ama...
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: ShadowFax, 08 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: 10m exp mi? Gidiyorum. lool 10m exp. başka türLü kasamıcamız için :D[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
findor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet dün gece shadofax la beraber gittik ben healer o warrior fakat tacize uğradık :D başka orc larla uğraşmaktan absyyde 4 kere öldürdüler oha dedim ya yok böle bişi. bi kerede fallan angel a yattım tam oldu :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
findor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 başka kasan varmı bu görev için[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 waLLa mage oLduum için angeL kesemiyorum ama abbsyde orclar daldıysa çok exp. gitmiştir be ya[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beyLer bakıyomda herkes gidiyor fallen angele:p 10m exp kaybedıp gelmeyınde geri.. ben arkadasımla gıttım 1,5 saat kestık ve anca dusurduk... %1 şans varmıs.... ve bundan dusen kagıtın yanında bide abyss wing lazım.. ıkısını prıest helenaya verıyorsun 10m exp alıosun[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaw ben 60 olcam keşke 50 küsür görevi olsa çok ei olurdu 10 lazım 60 olmama... bi de bu abbys wing nerden düşüo... JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız....
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 arkadaşlar bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim ama ben fallen angel görevinde bir level sınırlaması göremedim(acaba uykusuzluğuma mı geldi ne) orada 60 falna sınırı göremedim.eğer 60 lvl altı bu görevi yapan warsa yada olduysa bir bilgilendirme hepimizi çok mutlu kılar :D...teşekkürler[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar..........
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 waLLa Q den baktıımda LVL 60 için oLan görevLeri gösterdi ... ondan öyLe dedim[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
Öne çıkan mesajlar