Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin En Güzel Kadını Yarışması

King_Tiger

Öne çıkan mesajlar

deniz seki[signature][hline]
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir
Mustafa Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

deniz seki :D[signature][hline]
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir
Mustafa Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar, oylama kapanmıştır. Sonuçları ilan ediyorum: Türkiye'nin en güzel kadını 4 oyla Janset seçildi. Bu arada ilginç isimlere de oy verildi. Nuri Alço, Rahşan Ecevit, Kibariye'nin annesi, Aysel Gürel.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 08 Eylül 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar, oylama kapanmıştır. Sonuçları ilan ediyorum: Türkiye'nin en güzel kadını 4 oyla Janset seçildi. Bu arada ilginç isimlere de oy verildi. Nuri Alço, Rahşan Ecevit, Kibariye'nin annesi, Aysel Gürel.

bence kibariyenin annesi ile rahşan ecevit 3. maçı yapsınlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...