SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu grup bana göre Türkçe Rock grupları arasında en başarılı müzik yapanlardan bir tanesi.. Ne dinlesem ne dinlesem diyenlere de ufak bir öneri olur.. Birkaç çok sevdiğim şarkılarının adı da: -Boşver -Yenilmişiz -Çok Kısa[özellikle über] -Hayat Mars Etti[özellikle hüper][signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ilk çıktığında severek dinlemiştim şimdide dinlerim herhalde uzun süredir dinlemiyorum ama şey çok ilginç Gelsin biri gitsin biri Unutsam gelmişi geçmişi Gelsin biri gitsin biri Silecem gelmişi geçmişi Silecem mi diyo burda?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Harkez de bu şarkıya takmış.. Şarkıyı yazarken malum şekilde yazmıştır..Ama tabi yasak olacağı için ufak bir değişik ile silecem diyor..Benzetmeler de normaldir tabii :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu ne gençlik müzik dinliyorum amanin fantazisidir.. :) über ne hüber ne biz insanlar süper güzel felkan diyoruz..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Öeaaaah iğrenç isminde meğmelet yok[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 silicem diye yazdı sözleri birol. hatta yıllarca bronxda silicem diye söyledi biz inat ettik malum kelime olarak.3-5 defa söyledi ama öyle de. hala ilk çıktıkları gibi mi peki? hayır. heh.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ablamın tavsiye ettiği bi gruptu. Albümlerini falan almıştım geçen sene. İtü de falanda canlı performanslarını dinledim. Eh işte idare eder :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 severim ben. karışmasııın kimseleeer bizeeee...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gripin iyidir ya...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "Elalem" de güzel[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 karışmasın kimseler derim başka bişi demem :) bitirio o şarkı beni[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet ya baya bi sarkısını dinlerim...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Son albümleri (M.S. 05 03 2010 -böyle albüm adı mı olur lan-) çıktı. baya beğendim ben. Akşamlar ve Koca Çınar baya güzel bence. her ne kadar şarkıların tınıları çok tanıdık olsa da, güzel bir albüm olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ağlayarak şarkı söylemeye karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 mor ve ötesi, vega, gripin candır bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 son zamanların en damar şarkısı. çok damar. çok çok damar. http://www.youtube.com/watch?v=vOpbA8WwS1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu rock alaturka karışımını beğenmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar