Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerin Kadınlardan Ricaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadinlarin degisik bir huyu vardir.. Her gune bir amaclari varmiscasina uyanir, kendilerinin bile anlayamayacagi tavirlar takinir, durust olmakda zorluk ceker, ve kesinlikle bir insanla konusmadan ona asik olabilirler...

Sonuc ?
Hayat yasamaya deger.. Sadece bununla ilgilen..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
valla biras duzgun huylu olsun ve beni aldatmayacak kadar sevsin yeter de artar benim için[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
çoooook güzelmiş :) ben de şu çaldırma olayını, sürekli arama olayını, herşeyi (alışveriş gibi) beraber yapalım psikolojisini anlayamıyorum. ayrıca net olup cıvığını çıkarmamak en iyisi :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
Adam olsunlar yeter...

*!P.s: Eger 2 degisik sekilde anlayabileceginiz bir sey söylemissek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlaminda söylemisizdir, bosuna bizi sikintiya sokmayindir. *[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23

[Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Eylül 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla kızı kız yapan özellikleri atarsak bir anlamı kalmaz. Ben şahsen bunlarla uğraşmaktan zevk alıyorum. Kızlar hiçbir zaman çözülmeyin hep karmaşık olun böyleeeeeee !![signature][hline]o_O | Spoon
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 07 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
*Lütfen biraz daha az konuşun
valla canımı istesinler ama onu benden istemesinler...dayanamam ,cıldırırım[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
başka emriniz?
Kadın erkek eşitliği denmişte türkiyede ne eşitliğinden bahsedionuz ya?!?
Ha üstüne,gel diyince gelin git deyince gidin...Oldu...
Bizde
*yanımızda iğrençlik yapmanızdan
*cinsellik dışında birşey düşünmemenizden
*kaba olusunuzdan
*anlayaşsız olusunuzdan
*horlamanızdan..
vs. vs. nefret edioruz...
Ya kabul edin,erkek kadınsız kadın erkeksiz olmuo :)
idare edin ya da hiç kasmayın kendinzi koşmayın kızların peşinden heueh :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 08 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
başka emriniz?
Kadın erkek eşitliği denmişte türkiyede ne eşitliğinden bahsedionuz ya?!?
Ha üstüne,gel diyince gelin git deyince gidin...Oldu...
Bizde
*yanımızda iğrençlik yapmanızdan
*cinsellik dışında birşey düşünmemenizden
*kaba olusunuzdan
*anlayaşsız olusunuzdan
*horlamanızdan..
vs. vs. nefret edioruz...
Ya kabul edin,erkek kadınsız kadın erkeksiz olmuo :)
idare edin ya da hiç kasmayın kendinzi koşmayın kızların peşinden heueh :)

yanınızda iirencLik yapmaktan kastın ne ?
kızLArda cinseLLiği düşünür fakat açığa wuramaz, çünkü sanki buna kızLArın hakkı yokmus gibi görünür..
Ne kabaLığı, sizin bizi germeniz sonucu oLusan strese kabaLık diosunuz sadece :)
anLayıssızLık mı? kızLarda hat safhada.. erkekLer daima anLayışLı kesimdir..
we kızLarda horLar.. (ben horLamam ayrıca) :)
erkekLer qimsenin peşinden koşmaz, kızLar koşturtmaya caLısır, ki zaten bunu yaparken onLar koşuodur..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Mesaj tarihi:
Bir çin atasözü derki

Dişi köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek peşinden koşmazmış[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
Bir atasözü de der ki "Sidik yarıştırmayın arkadaşım, insandan insana fark vardır. Kadın - erkek diye iki kesime ayıramazsınız koskoca insan ırkını."..[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 08 Eylül 2005 09:24 tarihinde demiş ki:
valla ilk 10 taneyi okudum ve çoğu uanlış

yanlış ama komik .. bakılması gereken açı buydu aslında ama yine bir kadın-erkek tartışması haline geldi nasıl olduysa[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
  • Yeni Oluştur...