Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kadinlarin degisik bir huyu vardir.. Her gune bir amaclari varmiscasina uyanir, kendilerinin bile anlayamayacagi tavirlar takinir, durust olmakda zorluk ceker, ve kesinlikle bir insanla konusmadan ona asik olabilirler... Sonuc ? Hayat yasamaya deger.. Sadece bununla ilgilen..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla biras duzgun huylu olsun ve beni aldatmayacak kadar sevsin yeter de artar benim için[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 az konuşma , çok çok sevgi. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çoooook güzelmiş :) ben de şu çaldırma olayını, sürekli arama olayını, herşeyi (alışveriş gibi) beraber yapalım psikolojisini anlayamıyorum. ayrıca net olup cıvığını çıkarmamak en iyisi :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok korkunçsun horrible!..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 fazla paragöz olmasınlar..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ewinin kadını oLup erkeğinin ayakLarını yıkasınLar.. :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Adam olsunlar yeter... *!P.s: Eger 2 degisik sekilde anlayabileceginiz bir sey söylemissek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlaminda söylemisizdir, bosuna bizi sikintiya sokmayindir. *[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 08 Eylül 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla kızı kız yapan özellikleri atarsak bir anlamı kalmaz. Ben şahsen bunlarla uğraşmaktan zevk alıyorum. Kızlar hiçbir zaman çözülmeyin hep karmaşık olun böyleeeeeee !![signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Keyzar +12657483929496499393 +1 bonus.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kadınlar lütfen sinir sistemimi laçkalaştırmayın.. ben git diyince gidin gel diyince glein o zaman rahatsız edin.. ama gelden gitten anlayın[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 babacum ne desem az brrawoo.. +sonsuz çakar buna yani.. bi kızdan baska ne istenir dimi :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Ferrero, 07 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: *Lütfen biraz daha az konuşun valla canımı istesinler ama onu benden istemesinler...dayanamam ,cıldırırım[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 höyyt.. boşoL boşoL boşoL :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tamam para yeme ayaımıda yıkama o zmn :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başka emriniz? Kadın erkek eşitliği denmişte türkiyede ne eşitliğinden bahsedionuz ya?!? Ha üstüne,gel diyince gelin git deyince gidin...Oldu... Bizde *yanımızda iğrençlik yapmanızdan *cinsellik dışında birşey düşünmemenizden *kaba olusunuzdan *anlayaşsız olusunuzdan *horlamanızdan.. vs. vs. nefret edioruz... Ya kabul edin,erkek kadınsız kadın erkeksiz olmuo :) idare edin ya da hiç kasmayın kendinzi koşmayın kızların peşinden heueh :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Efendim anlamadım!!! Kasan yada koşan var mı arkadaşlar???[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Horrible, 08 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki: başka emriniz? Kadın erkek eşitliği denmişte türkiyede ne eşitliğinden bahsedionuz ya?!? Ha üstüne,gel diyince gelin git deyince gidin...Oldu... Bizde *yanımızda iğrençlik yapmanızdan *cinsellik dışında birşey düşünmemenizden *kaba olusunuzdan *anlayaşsız olusunuzdan *horlamanızdan.. vs. vs. nefret edioruz... Ya kabul edin,erkek kadınsız kadın erkeksiz olmuo :) idare edin ya da hiç kasmayın kendinzi koşmayın kızların peşinden heueh :) yanınızda iirencLik yapmaktan kastın ne ? kızLArda cinseLLiği düşünür fakat açığa wuramaz, çünkü sanki buna kızLArın hakkı yokmus gibi görünür.. Ne kabaLığı, sizin bizi germeniz sonucu oLusan strese kabaLık diosunuz sadece :) anLayıssızLık mı? kızLarda hat safhada.. erkekLer daima anLayışLı kesimdir.. we kızLarda horLar.. (ben horLamam ayrıca) :) erkekLer qimsenin peşinden koşmaz, kızLar koşturtmaya caLısır, ki zaten bunu yaparken onLar koşuodur..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Herkeze iyi gecelerrr :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bir çin atasözü derki Dişi köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek peşinden koşmazmış[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ewt anLadın beni :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bir atasözü de der ki "Sidik yarıştırmayın arkadaşım, insandan insana fark vardır. Kadın - erkek diye iki kesime ayıramazsınız koskoca insan ırkını."..[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Saçma sapan genellemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla ilk 10 taneyi okudum ve çoğu uanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: elaidi, 08 Eylül 2005 09:24 tarihinde demiş ki: valla ilk 10 taneyi okudum ve çoğu uanlış yanlış ama komik .. bakılması gereken açı buydu aslında ama yine bir kadın-erkek tartışması haline geldi nasıl olduysa[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar