BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla ilgimi çeken bi oyun oldu ama deniyemedim makine kaldırmıycak gibi ^^ . Oyun hakkında pek bi bilgim yok :P ama zevkli gibi ilk ayı bedadva http://www.ryl.net/ oyun 668 mb mi ne öle ibşi.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi oyun superde acc qalmak icin bi 20dolar bayılmak lazım ama bende deer bi dergide hakkında ki gorusleri kudum kaliteli mi mmo olcak diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ilk ay bedava oyun :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yarın bı denıyemde kalıte ıse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 blinky denedikten sonra bi inceleme yazarsan sevinirim :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madam_bolam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 denedim ve güzel değil indirmek ölüm resmen ama oyun güzel değil kendin savasıyorsun kağıt tas makas olayı değil ama güzel değil zırhlar fena değil deymez ortalıkta lineage2 swg gbi oyunlar varkene :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ryl yi betada iken uzun bi süre oynadım. inanın cok kiliteli ve zevkli bi oyun. grafiklerde muthiş. pvp de hat safhada. ilgi cekici bir oyun bunun ryl2 side var onuda göz ardı etmeyin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Şİmdi iki farklı yorum var ikiside birbirinden gayet farkl. Kafam karıştı :D[signature][hline]elaidi, 08 Eylül 2005 14:10 tarihinde demiş ki:Adam banyodan ereksiyon halinde çıkıyor. Sonra ayağı kayıp düşüyor. Ve tam üstüne.. Durum hastane.. İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 30-50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var (Cdler dahil değil hesap diyorum zaten oyun değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar