Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler dieze girdim eslantta oldugum için oyuna girdi sanırım eslantta bi tur attım eslanttan çıkmak istedim current zone hatasını verdi :( knight empire girdim arkadaşın verdigi patchi yükleyin k.o dosyasının içine yapıştırın sonra normal bi şekilde oyuna girin bu arada k.e ye giren ilk kişi benim sanırım :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
findor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 döferim seni :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
queLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hadi geçmiş olsun beyler şu anda bende indiriyorum
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya valla yalan atmıyorum ama eslanttan dışarı çıkmaya kalktım aptal gibi current zone hatası verdi dakka bir gol bir yani :D elimdeki elixir staff çok carizma duruyodu :D offf yaa keşke eslanttan çıkmasaydım :([signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dieze 2. giren ben olcammm şu an %80deyim ha gayret:D
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diablo itemlerde bir kayıp söz konusu mu ? ya da dün kasadan paran gitti mi?(ki bazıkarı bu problemi yaşamıştı) veya bi kaybın vardı da geri döndü mü? bi bilgilendirirsen sevinirim.[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar..........
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim hiç bir itemim kaybolmamış her şey yerli yerinde zaten girer girmez elimdeki staffa baktım yılan gibi :D elixir staffın görünüşü çok kötü olmuş o ayrı bi meselede dostum benim bütün itemlerim yerinde offf ya o heyecanla ss almayı unuttum :( ama size alıştıgınız bi ss yollıycam assonra :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
DioNea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cyhper a ilk girecekte ben olacağım inşallah walla 40la indiriyo makine ee haklı bunca zaman beklidi ke yi gelipte hemen kaçar diye işi sıkı tutuyo:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxx Clan: KarusAngels Server: Chyper
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 iyi yolla :D yeni bir soru:sizce level1den mi kasmak doğru olur :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler bu arada bi kere girdim eslanttan çıktım çıkış o çıkış bi daha giremiyorum sanırım 1,2 saat içinde düzeltirler ama arestekiler sevinmesin daha arese dokunmamışlar[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen deilsin ke giren ilk kişi cunku bizi dier cafeden aradaslar nerdeyse 1 hafta oldu gireli laggg dan gevilmio[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onun test server olmadığına eminsen sorun yok :P bu arada ben indiremiyorum oyunu bilmem kaç kişi indirdiğinden olsa gerek 300.yü deniyo :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 07 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: uzman_64, 07 Eylül 2005 09:47 tarihinde demiş ki: sen deilsin ke giren ilk kişi cunku bizi dier cafeden aradaslar nerdeyse 1 hafta oldu gireli laggg dan gevilmio farkındaysan ben oraya sanırım yazdım dikkatli oku bizim konuştugumuz konu ne senin bana cevap verddigin konu ne[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 mealstrom full k.e deil sadece patch var 60 mb lık onu indir full k.e yi indirirken hata veriyo sen sadece patchini indir[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diabloangel sen full mu indirdin yoksa patchleri mi :D full için 2saattir bekliyorum bir başlayamadı :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tamam ona saldirdim :D bu arada maelstrom! ctrl+c yap bari :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
nczl Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 launcherden 1298 i yüklemeye başladı şimdiden hayırlı uğurlu olsun[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:6x clan:iyi bi clan aranıyor
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: uzman_64, 07 Eylül 2005 09:47 tarihinde demiş ki: sen deilsin ke giren ilk kişi cunku bizi dier cafeden aradaslar nerdeyse 1 hafta oldu gireli laggg dan gevilmio k.e nin geliceginden herkez dün haber aldı sizin arkadaşlar nasıl 1 hafta önceden oynamaya başladı onu anlamadım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 09:58 tarihinde demiş ki: said: uzman_64, 07 Eylül 2005 09:47 tarihinde demiş ki: sen deilsin ke giren ilk kişi cunku bizi dier cafeden aradaslar nerdeyse 1 hafta oldu gireli laggg dan gevilmio k.e nin geliceginden herkez dün haber aldı sizin arkadaşlar nasıl 1 hafta önceden oynamaya başladı onu anlamadım yetenek abisi :D [signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 07 Eylül 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 69.26.175.250/knight/upgrade/patch1298.zip abi bunu indirin sen yanlışını indiriyosun bunu indirmen gerek[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arese son giren ben olcam ha gayret 1% :)))
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya ben giremedim link hatalı nerden indirecez bi yardım[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 indiremiyorum hata veriyor. çalışmalarım sürecek. bir de launcherdan deniyim :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 zorlayın zorlayınca oluyo link girmeyince tekrar deneyin ben öyle yaptım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
izmir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 10:03 tarihinde demiş ki: 69.26.175.250/knight/upgrade/patch1298.zip abi bunu indirin sen yanlışını indiriyosun bunu indirmen gerek ya ben o sıteye gıremıyorum :(
Öne çıkan mesajlar