chrounos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Geçenlerde otomasyona gittim, sitede yer almayan bir uyarı vardı, lisans öğrencilerinin webden ders kaydına başlamadan evel harçları yatırmış olması gerekiyormuş. Bu konuda bilgi almak için otomasyonu aramanızda fayda var. Haftaya pazartesi günü ilk defa ders alacaklar kayıtlarını tamamlayacak, çarşamba günü resmi kayıtlar başlayacakmış. İş Bankasına şimdiden harcı yatırıyım diye bi uğradım ama harçlar şu an için aktive edilmemiş olduğundan yatırılamıyor. bilginize, :) [Bu mesaj chrounos tarafından 08 Eylül 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anlayamadım yani 12 de ders seçmek için gitmiş hemen harcı yatırmış olmamızmı gerekiyor kafam karıştı yanlışsa düzeltin para yatırma 12-16 ders seçme 12 değil mi ?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nası ya??[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dediğim gibi bi otomasyonu arayın. Bende üşendiğimden arayamadım daha.[signature][hline]Eshreff [60 Undead Mage] > GrimSoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Freshman'lar, CAP'cilar, SUNY'ciler falan filan 12-13'unde kaydoluyor, 2. sinif ve uzeri lisans ogrencileri 14-16 bildigim kadariyla. Bankalar 9'da acildigi icin 12'sinde kaydolanlar bile yatirabilir ama kayittan once, sorun olmaz sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar