Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maraton başladı!! :( Dershane Çilesi Çeken Arkadaşlar Buraya...

crysania

Öne çıkan mesajlar

said:
ivy, 30 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
lise 1 de gidip lise 2 de gitmicem lise 3 de tekrar gidicem
sizce bu mantıklı mı?

off şu öys yada neyse işte bi geçse...

öys'de lise 2 konularından da sorumlusun ki hiç de küçümsenecek konular değil.

bu da lise 2de dersaneye olan ihtiyacının lise 1den daha fazla olduğunu gösteriyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten lise birde gittim dersaneye ama lise 2 de gitmicem çünkü özel öğrenciyim de az buçuk:)
ama lise son kesin...

annem öğretmen zatn ailem bilgili yani

ama bence lise 1 de dersane lazım yinede[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tek tavsiyem
dersleri adam gibi dinleyip çalışın

ben dersleri iyi dinledim ama çalışmadım ytü'deyim
bi sene kendimi sıkamadım itü'ye gidemedim
yani bu bi sene benim hayatımda yok deyip çalışın, sevinin[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

ya dershane eğlenceli eğlenceli olmasına da bnm sinirimi bozan yapamadığım sorular.öle bi durum olunca çalışmak gelmio içimden yapabilirsem ne ala sürekli çalışıym istiyrm zaten sayısalım sorular bulmaca gibi geliobeni kasan sıcak ee bi de mecburen yapmam gereken staj :s yoksa daha ilk başta şikayetim olmaz bnm.88 li gençlik o kadar da sorunlu değilir yane ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

yapamadıklarını sor direk.
1 hafta önce falan sayfanın yarısı boş olurdu , şimdi öğrendim bi kaç şey , görüyorum hemen yapıyorum filan.
öyle yani , sormak gerek.bilmeden geçme hiç bi konuyu , soru tipini.

bi de evet , tam anlamıyla çalışmak lazım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle sormadan geçmiyorum zaten hocalarla akraba çıkacam yakında o derece başlarındayım :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!

[Bu mesaj crysania tarafından 30 Ağustos 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dilko kadıköy şubesi, lise 3, 2701 kodlu sınıftayım, olur da orada olan varsa haberleşelim, sinir oluyorum zaten takıldığım tayfaya ( metalciler ama yarısı poser=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 30 Ağustos 2005 11:19 tarihinde demiş ki:
ıı ben öğlenciyim şu anda , F'deyim galiba.
bi de şu MEF'in yanındaki Uğur , Sanatkarlar Sokağı'ndaki.
arkadaşının adı , okulu ? :9

o bu hafta sabahcı (sanatkârlar sokağında o da) ama hangi sınıfta olduğunu bilmiorum sadce eşit ağırlık onu biliorumm :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...