crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Öss ye hazırlananlar eminim vardır pati ailesinde.eh içinde bnm de olduğum sölenebilir ve cnm çıkıo abi bu yaz sıcağında.tabbe işin içinde şöle de bi durumcuk var ben dershane çıkışı bi de işe geliorummm nefret geldi staj olaylarından aha i de okul açılcak üstüne bi de sistem de değişti kas babam kas..... bnm gibi bu durumdan bezmiş arkadaşlar varsa isterlerse burdan öss hakkında dertleşelim birbirimize belki destek oluruz gaza fln getiririrzz böle belki bi sene geçer...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tavsiye: adam gibi çalışın. az ya da orta çalısıcaksanız hiç çalısmayın daha iyi ben orta derece calıstım. sınavda batırdım. (denemelerde yaptıgmı yapsaydım istedigim yere girebilicektim) yoksa bütün sene calıstıklarınız boşa gider ve yeniden hazırlanırsınız.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bu sene kazancam artık.. İşallah.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nereyi istiyosun?[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Mix, 29 Ağustos 2005 14:52 tarihinde demiş ki: tavsiye: adam gibi çalışın. az ya da orta çalısıcaksanız hiç çalısmayın daha iyi ben orta derece calıstım. sınavda batırdım. (denemelerde yaptıgmı yapsaydım istedigim yere girebilicektim) yoksa bütün sene calıstıklarınız boşa gider ve yeniden hazırlanırsınız. +1,tamamen haklı bende ayı-nısını tecrübe ettim.. patiyi kaldırın bi kere bence.. ha bide,kadıköyden geçerken dersane olayına özeniorum bazen,gariptir:D güzel kızları görüorumda bu 86 senesinden sonraki hatunlar çok tıfıl kalıo,kadıköydeki kız potansiyelini ciddi ölçüde düşürolar ki önemli bi kesimi temsil ediolardı dersaneciler:( nese canım,siz ii çalışın:Dkolay gele..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Elektrik müh. neresi olursa artık eheh.. Bi de yurt dışı olayları var belki yurtdışına giderim.. Onu araştırıyorum bu aralar.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bnde aynn yurtdışı olaylarını araştırıorumm ama öss den sona olması gerekio bnm için :S bu arada tavsiyeler için çok çok saolun haklısınız neti tamamen kaldırmam lazım :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 crysania sen neti kaldırıcan hiç sanmam ehüehe ..nasıl da sinir bozarım:D ben kesin kes öğretmenlik istiyorum crysania benim ruhumda var master &padawan olayları yani :P[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 piştt abi hmn de laf atıo michelle dayak istion he çarşamba geçme elime :@ bnde öğretmenlik okucam ne var bunda yane bnde bi nevi padawan ilişkisine dahil olcam puhaaha boşa hecveslenme sana damlayla bndn sıra gelmez :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 başarılarrrrrrrrrr yeni sistemde[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ehehe valla harbi işleri zor allahtan beni yeni sistem vurmuo :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ewet crysania seni vurmuyo :D benide vurmuyo hahhahhaaa çıldırmuşsın sen kızım ben star wars tan bahsediyorum sen ewan anlıyosun puhhh yani bu arada ben anakini tercih ederim :Dmay the force be with you :D [Bu mesaj michelle tarafından 29 Ağustos 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yane michelle 3 seneden sona yeni anladın ya tebrikler kızım varya dellendircen beni şurda iki öss muhabbeti yapalım dedik geldin içine ewan-anakin-star wars kattın bırakss allah aşkına du onlara ayrı topiclerimiz var alalaa yawss :-p nese dua et bizi öss de şu 2.kısım vurmuo vursaydı onun yanında sana da bn bitane geçirirdim (alınma hee) ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! ne kızım ne alalalala hep snn suçun zate git sen filmini izle kimyanı çözz :-p [Bu mesaj crysania tarafından 29 Ağustos 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 3. kısım ??yeni bi kısım daha mı eklendi ???:D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 adam gibi çalışın. kocaeli üniversitesine girmeyin.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bence abartmayin o kadar da... Verilen `yaprak test`leri cozseniz yeterli. Bir de olayi gozunuzde buyutup stres, baski kurmayin ustunuzde. Bence aslen sinav anina bakiyor bu is. Ona yonelik calismalar yapabilirsiniz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 valla çalışıorum ama umarım işe yarar valla ne diim boşa gitmese bare heba olmasa :S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 haha bilirim o acıları ben cok cektım bırazda sız cekın :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 acıyın bize yeni dönemin çocuklarına acıyın lütfennn lütfennnn ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben de 2 sene önce deliriyordum düşününce. Hiç çalışmadım,marmara iktisata girdim. Ama pskolojik baskısı yeter bence[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ewet kesinlikle ayrı bi stress bu yaa:S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 korkmayın bişi olmaz heyecan yaparsanız kötü işte sakin olun yani :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 pehehe bizim dershane bu gun bitti.okul baslayınca tekrar acılacak bühühü. biz daha son bilene deegiliz.ama dershaneye gidiyoruz işte hayat zor... yasam zor..:D[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 umarım hepiniz kazanırsınız.dersaneye gitmek çok gıcık bi şey ya.bide bu sıcakta[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kesinlikle çok uyus bi durum ya gerçi arkadaşlarla olunca keyifli geçio ama sıcak işte bi de stresle birleşince :s nese ii dilekleriniz için teşekkürler umarım gerçekten emek harcayan herkes kazanırr...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar