Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Olarak KE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar adam gibi bi site verin yada adam gibi anlatın şu yüklemeyi launcherden indirmiyo bende manual indireyim dedim sitesinden indirmiyo anlamadım anlattıklarınızdan !!!
Mesaj tarihi:
ben file fronttan indirdim bi sorun yoq siteye güveniom ama tedirginim sık olmasada arada bi hata verio currently use acc gibin bişidi sanırım özellikle dikkat ettim loc a deişiomu die deişmio bi kere ilk defa bilgisayarımda girdiğim acc da oldu bu olay sanırım bu bi KE sorunu ama tedirginim :[signature][hline]( 10061 )
Lvl62
CamthalionTasardur
Elemental Lord
Karus
Mesaj tarihi:
ben jabbanın verdiği linkten indirdim kurdum gündüz gayet de güzel çalışıyodu. ha keylogger falan olabilir diyolar o riski de almış olduk artık.[signature][hline]Please wait...
Mesaj tarihi:
ben malezyayıda filefronttan indirmiştim baya oldu bi sorun çıkmadı zmnında paticikde filefront u tavsie ediodu indirmek içim malezyayı[signature][hline]( 10061 )
Lvl62
CamthalionTasardur
Elemental Lord
Karus

[Bu mesaj Marl0_on tarafından 09 Eylül 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zhetes, 09 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
ben jabbanın verdiği linkten indirdim kurdum gündüz gayet de güzel çalışıyodu. ha keylogger falan olabilir diyolar o riski de almış olduk artık.

O link offical zaten =) Nsıl olsun ki keylogger..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:

valla mı? tamam o zaman ya bosuna korkuyomuşum desene :) euhe
Ama şöyle de bişi buldu keylogger killer hadi bakalım

[spo1=mı acaba?][/spo]

bu ne şimdi peki :([signature][hline]Please wait...

Mesaj tarihi:
O gördüğün hack koruması oyunun =) Hack Shield adıda..Bu virüs ve başka birşey değil tam aksine senin hacklenmene karşı koruyor.Herkezde var olmadan giremezsin oyuna zaten..[signature][hline]Jabba

Mesaj tarihi:
O bulduğu dll yi kasdediyorsan o herkezde var bazı programlar sorunlu olarak gösterebilir ama hiç bir şekilde sorun yok için rahat olsun.BU oyunu yapan kişilerin entegre ettiği bir sistem..[signature][hline]Jabba

• Yeni Oluştur...