Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakın ormanları !!

Prawler

Öne çıkan mesajlar

dur ihtarına uymayan o diil unity
arabayı kullanan adammış
buda eve giderken gel gotureyim mi ne demiş arkadaşı

sonra polis dur demiş, arabayı kullanan elemanda sabıkalı ve ehliyeti yokmuş ve paniğe kapılıp kaçmış sonra ilerde durup inip kaçmış arabadan polis diger elemanı yakalamış

boynuna silah dayamış polis niye kaçıyosunuz diye
sonrada silah patlamış ( artık o anda nolduysa )

ama babası cenazede açıklama yaptı
eger oglum bi suç işleseydi ve o yüzden vurulsaydı devlete bişey demezdim diye

yani unitynin bahsettigi orman yakma olayında suç işleniyo ve bu suçu işlerken yakalanırsan vur emri var
ama bu olayda cocugun işledigi bi suç yok ve polis dur yoksa vururum diyip ateş etmemiş

arada daglar kadar fark var
bu olayda halk polise laf eder haklıdırda
ama unitynin bahsettiginde sen cezasını bildigin bi suçu işliyosun hiç bişey demeye hakkı yok halkın

eger türk bayragını askeriyede direkten indirmeye kalkarsan vurulursun emri var ( kıbrıstaki olayı hatırlarsınız )
bu tip durumlara laf etmeye kimseninde hakkı yok
suç belli ceza belli bi suçu işlersen cezasınada hazır olucaksın yada işlemeyeceksin

ayrıca can tatlıdır insanlar kolay kolay para için canını tehlikeye atmaz
baya bi caydırıcı olurdu vur emri olsa ormanı bilinçli olarak yakanlara
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olayları birbirine benzetmedim. İçerik bakımından kıyaslamıyorumda. Şiddetin nasıl şiddet doğuracağına örnek olsun diye işaret ettim bu olaya. İki tarafda şiddet uyguladı. İkiside birşey kazanamadı (haklı olanda haksız olanda). Ortada da bir ölü bir sürü hasar var.(çizilmiş karizmaları saymıyorum) Öldürerek yada şiddet uygulayarak birşey kazanamazsınız, olaylarında önüne geçemezsiniz.

Neyse dostlar siz musibet bekleyin zira bende nasihat kalmadı.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu oramanları yakana vur emri olayına katılıyorum bayağı caydırıcı olurdu şu gece kondu işine gelincede adamlar sincap ekibi yollamış işte :) 24 saat devriye geziyorlamış oramanda motorlu falan rüşvet olayı işe karışmazsa kuş uçurtmazlar diye düşünüyorum.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 18 July 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bayrağı indirmeye yeltenmenin ceazsı uyarmaksızın ateşle karşılık. 15-20 metreden tek el ateş etmişti ve boynundan vurmuştu Türk bayrağını ağzında sigara ile indirmek için direğe tırmanan şerefsizi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

[Bu mesaj Absolut tarafından 18 July 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 18 July 2003 11:52 tarihinde demiş ki:
Ben olayları birbirine benzetmedim. İçerik bakımından kıyaslamıyorumda. Şiddetin nasıl şiddet doğuracağına örnek olsun diye işaret ettim bu olaya. İki tarafda şiddet uyguladı. İkiside birşey kazanamadı (haklı olanda haksız olanda). Ortada da bir ölü bir sürü hasar var.(çizilmiş karizmaları saymıyorum) Öldürerek yada şiddet uygulayarak birşey kazanamazsınız, olaylarında önüne geçemezsiniz.

Neyse dostlar siz musibet bekleyin zira bende nasihat kalmadı.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

ya sen hala ana noktayi anlamadin. bu ulkede boyle en azindan belli bir minimum ruhsal olgunlugun uzerine cikmis insanlar yasamiyor birarada. bunun hirlisi var hirsizi var katili var kotu niyetlisi var nerede denk getirse adami ters cevirecek adami var. al enerji bakani. kizilcam agaclarinin orman statusunden cikarilmasini istiyor. niye ? kereste sirketi var da ondan. rusyadan ithal edecegine karadenizden kesecek daha ucuza gelecek. karadeniz ormanlarinin yuzde KIRKI kizilcam. sonucu dusunebiliyor musun. nasil olur da bir agac orman statusunden cikar.

yukarida ornegini gordugun kotu niyet bu ulkenin bircok insaninda mevcut. diyorsun ki siddet siddeti cikarir. adamlar ZATEN siddet uyguluyor ne cikarmasi. al buyur bodrumda neler oluyor ? mafya hesaplasiyor turizm payi kapmak icin. ha simdi bu adamlara ates edildi bu adamlar bastirildi da sosyal bir patlama olarak mi boyle tabancalar konusuyor ? hayir. sen olaya toz pembe gozluklerle bakiyorsun. afla salinan arkasinda bir cesetle cezaevine donuyor. buyur.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 18 July 2003 12:13 tarihinde demiş ki:
evet uzun zaman önce kıbrıstaydı rumun teki bayrağı indirmeye çalışırken şişlenmişti çok gülmüştüm geberdi o dimi :)

insanlarin olmesi gulunecek bir sey degil.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 18 July 2003 12:43 tarihinde demiş ki:
said:
TheSilver, 18 July 2003 12:13 tarihinde demiş ki:
evet uzun zaman önce kıbrıstaydı rumun teki bayrağı indirmeye çalışırken şişlenmişti çok gülmüştüm geberdi o dimi :)

insanlarin olmesi gulunecek bir sey degil.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Eğer o kişi senin bayrağını indirmeye yetleteniyorsa herşeye müstehaktır ve ben kişisel olarak o kişinin ölmesine sevinirim. O bayrağın ne anlama geldiğini ve o bayrağın indirilmesinin ne kadar stratejik bir hareket olduğunu düşünürsek bence vurulması verilen en doğru karardır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 18 July 2003 13:05 tarihinde demiş ki:
bacagindan kolundan vurabilirdi. orada asker degil ozel tim mensubu ates etmisti. tuncelide de depremzedelere ates acanlar onlardi. yeniceri gibi hareket ediyorlar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Olayın boyutunu anlamıyorsun herhalde. Senin bayrağını indiriyor adam. İstersen birde gidip yardım etseydi askerimiz. Milletin gururudur bayrak, öyle 2-3 sarhoş çapulcunun indirebileceği birşey değildir. İndirmeye yeltenen en ağır şekilde cezalandırılır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sosyal ağlarda paylaş

dedigin gibi uygulaniyor olsaydi gectigimiz 40 yilda askerlik yaparken sancak calmaya calisanlarin cesetlerinden adim atamazdin. kimse olmedigine gore demek ki yasa oyle olmasina ragmen sonuc tetigi ceken kisinin parmagina bakiyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Sancak çalmanın cezası çok büyük ve genelde yasal olarak değil, sancağı çalınan askerlerce veriliyor. Sancak oranın gururu ve çaldırırsan şerefin, namusun çalınmış olur. Erzurumda bir kere çalınmıştı ve bütün bölük (yanılımıyorsam bölüktü) 100km doğuya sürülmüştü yıllar yıllar önce ve halen ordalar sancaksız olarak. Deniz kuvvetleri karargahında sancağın başında 24/7 2 asker silahlı ve mermi namluya sürülü halde bekler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 18 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
Sancak çalmanın cezası çok büyük ve genelde yasal olarak değil, sancağı çalınan askerlerce veriliyor. Sancak oranın gururu ve çaldırırsan şerefin, namusun çalınmış olur. Erzurumda bir kere çalınmıştı ve bütün bölük (yanılımıyorsam bölüktü) 100km doğuya sürülmüştü yıllar yıllar önce ve halen ordalar sancaksız olarak. Deniz kuvvetleri karargahında sancağın başında 24/7 2 asker silahlı ve mermi namluya sürülü halde bekler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

sancak calarken gorulen sahisa ates etmek serbesttir uyari gerektirmez. dolayisiyla calan kisinin yasami onu goren nobetcinin elindedir. sancak calmanin cezasi olumdur, bu da nobetci tarafindan uygulanir diye bir kural yoktur. aynen kibris olayinda oldugu gibi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

2sinin indirme amaçları farklı. Birinde Türk ulusunu aşağılamak için indiriyor o bayrağı, onun egemenliğle alay etme amaçlı. Sancak çalma olayı ise genelde askerden yırtma gibi batıl inançtan yola çıkılarak yapılan birşey. Ve bu arada sancak çalma olayları dediğin gibi 40 tane değil Türkiye tarihinde 2-3ü geçmez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sosyal ağlarda paylaş

Sence o Türk bayrağını indiren adama ne yapılmalıydı?
Bacağından vursan ne olacak. Bir yıl sonra gazetelerde okurdum. Geçen sene Türk bayrağını indirmeye çalışan Rum şimdide Türk Konsolosluğuna saldıran gruba önderlik etti ve bahçede Türk bayrağı yaktı haberini okurdun.
Bir pislik temizlendi o adamın ölümü ile ve bundan sonra teşebbüs edeceklere ne ilşe karşılaşacakları gösterildi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 18 July 2003 13:43 tarihinde demiş ki:
2sinin indirme amaçları farklı. Birinde Türk ulusunu aşağılamak için indiriyor o bayrağı, onun egemenliğle alay etme amaçlı. Sancak çalma olayı ise genelde askerden yırtma gibi batıl inançtan yola çıkılarak yapılan birşey. Ve bu arada sancak çalma olayları dediğin gibi 40 tane değil Türkiye tarihinde 2-3ü geçmez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

sancak indirerek askerden yirtma gercek bir olaydir, ancak son 10 yildir bu sekilde yirtilamamistir.

ayrica kanun niyet ayrimi yapmaz. niyet oznel birseydir ve dogrulugunu ya da yanlisligini tespit edebilmenin imkani yoktur. kanun bayrak indirmeye calisacak kisiye ates acilir der. period. yunansa soyle turkse boyle niyeti hedeyse hodo hodoysa hede demez.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...