kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya ben aslında fazla cs oynamazdım ama geçen gün sylveria orga gir dediler felan ben de sıkıntıdan patlamak yerine bi kaç mermi sallarım ! adamları vururm gibisinden cs ye giriyorum netten ama bütün serverlarda acayip bi derecede los var benden mi kaynaklanıyor acaba yoksa sizde de mi var bu sorun ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darxeed Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 kablonun gündüzleri genel sorunu bu 8de falan düzeliyo[hline]No joy would flicker in my eyes Brooding sadness came to a rise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yurtdışı çıkışı olan şirketler çalşırken türkiyenin muhteşem 1200 mbs lik (200 eklemiş..) hatları kaldıramıyor ve sorumsuz görevliler bizi kısaca önemsemiyor. Tabi telekom devletin oldukça, rekabet olmadıkça ve yaptırım olmadıkça hiçbir şey değişmez. Çünkü zorunluyuz, alternatif yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar