Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
danimarka yunanistanı yenicek. gürcistan da yenicek yunanistanı.
biz de arnavutlukla berabere kalıcaz.
kim çıkıo bilmiorum tabi bu durumda[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
türkiye 11mac.....20 puan
yunanistan 10 mac......18 puan
danimarka 10 mac......16 puan

kalan maclar:

danimarka-yunanistan
arnawutluk-turkiye
yunanistan-gurcistan
kazakistan-danimarka[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
Danimarka Yunanistan'a kıyak geçerse Almanya'yı unutun :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
ya bız arnavutluk macını yapmadan mac yapacak onlar ve danımarkanın da sansı bulunuyo yatacagını sanmıyorum onlar da yenmeye calısıp bızım macın sonucunu beklıyıcek.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...

[Bu mesaj MoMo tarafından 08 Eylül 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
danimarkanın kendi seyircisi önünde yunanistana yatması die bişi olucaanı sanmıorum sonra biz arnavutluğa takılırsak naparlar bence o maçı danimarka alacak inşallah[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
sakatlıklar harbi çok kötü zamana denk geldi ama takım çok iyi. ah bide o danimarka maçında yemeseydik son dakikada ne güzel olurdu..

bence danimarka puan kaybettirecek yunanistan'a. yunanistan takımı çok bozuk çünkü..
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 08 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
Bence geçmezler.Bizim Arnavutlugu yenecegimiz kesin deilki

arnavutluğuda yenemiosak gitmeyelim zaten dünya kupasına[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
  • Yeni Oluştur...