toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dondurmuş sadece. sürekli olarak girmemeni istiyosa bilgisayarını açık tutması lazım o kişinin. programı kapatınca tekrar defreeze oluyo mailin. ve tekrar girebiliyosun msn ve mailine.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aslında yapan kişiyi tanıorum.bende ona bişiler yapsam:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 şimdi bidaha denedim açılmadı gitti galiba msn?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yanmışın sen kardeş :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yanmamışsın. Msn dondurulmuş olabilir. Hacklese şifrenle giriş yapar senin pc'de ise başka bir bilgisayardan oturum açtınız..vs.vs yazar. Geçmiş olsun.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 icecold ne ya, ilk defa duydum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @insight:eyv[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 07 Eylül 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bak sana hacklenmemen için 1-2 tiyo veriyim. Hotmail.com adresinde yeni hesap açarken şifre yazan yerin üstünde güvenlik seviyesi var. Şifreni ; 12345678 yaparsan az güvenli abc12345 yaparsan orta abc12345+- yaparsan full güvenlidir. Yani lamer hack programlarıyla hacklenemezsin. "-" (eksi) "+" (artı) sembollerini ekle. Gizli sorunu imkansız bi şekilde değiş. Hotmail kutun 250Mb'mı? Eğer değilse PM'den anlatiyim sana 250Mb yap.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yenisini çoktan aldım ne yazıkki.bnm eski olan 250 di şimdiki 2mb o ülke ayarlarından fln oluodu galiba buraya yazılmıştı onu bulamazsam sana danışırım.saol.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 250mb falan hacklenmemişindir zaten[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 buyur?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 250mb yaptıysan gizli sorundan hacklemesi okadar kolay diil ya şifreni buldu ya iceolcd[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewt 250 mb tı dufrasne icecold sa ben açarım dedi ok dedim icecold deil açamadım dedi.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadasşım icecoldu acmanın iki yolu var adam kapatırsa programı cold kalkan adamda 24 sa acık bırakamıcana gore biter 2. yol o maile bos bi e-mail at acılsın :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kişi Listeni kaydet.. yeni bi maiL aL.. tüm Listei oraya aktar.. hiç kasmamıs oL :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 öle yaptım ztn[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen mail at bos olsun daha ii :D[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sende ona yap aynısını.. onunkini dondur sende uehhuae :D karsıLıkLı anLasın soora..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 siz bana msn bomb dan nasıl kurtucamı solesenize bana gündew 30 tane mail geliyo bombalamadan icecolddan kurtuluyom bos mesajlarla ama bu zor[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hotmail sakat mail linuxmail.org dan bişe alın ordan takılın...Şahsen ööle yaptım listemi aqtardım...[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: insight, 07 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Bak sana hacklenmemen için 1-2 tiyo veriyim. Hotmail.com adresinde yeni hesap açarken şifre yazan yerin üstünde güvenlik seviyesi var. Şifreni ; 12345678 yaparsan az güvenli abc12345 yaparsan orta abc12345+- yaparsan full güvenlidir. Yani lamer hack programlarıyla hacklenemezsin. "-" (eksi) "+" (artı) sembollerini ekle. Gizli sorunu imkansız bi şekilde değiş. Hotmail kutun 250Mb'mı? Eğer değilse PM'den anlatiyim sana 250Mb yap. Ya ben bu işlemler için gerek kaynağı buldum. Ancak 25 MB oldu en fazla. 1 hafta sonra 250 mb olur diyodu ama 1 ay geçti hala tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar