slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya bu nedir kardeşim 3 gün önce 10m werip +6 wiz staff alıoz 3 gün sonra millete +7 +8 item düşüor biz gerizekalımıyız o kadar para verdik aldık bazıları için hiç bey değil ama benim için iyi bi para sayılır sanki server yeni açıldı millete bir sürü item düşüor 3 gün önce 30 m olan wiz +7 staff şimdi 3.5m nedir yani bu olayın amacı[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 +7 wiz yapmak da kolay artık baya :D 60 k up scrollara, 10 k elemental, 10 k dispel, al sana 80 K ya wiz +7 :D[signature][hline]Kısalttım :D
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ühühhüüü :'([signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şekil A > az önce 70k ya mal olan wiz +6 yı 2 m, 200k ya mal olan alchemy +7yi 3 m e sattım :D[signature][hline]Kısalttım :D
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühühüh :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((([signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 daha sabah paper mage bot yaptım +8/15 hp 1m e mal oldu bana[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Metakuso, 08 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki: şekil A > az önce 70k ya mal olan wiz +6 yı 2 m, 200k ya mal olan alchemy +7yi 3 m e sattım :D Valla bende upgrade scroll alıyorum paso yapıyorum paso elimde patlıyor =) +8 wizard yatım ilk o kadar gerisi zarar..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: slickers, 08 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: ya bu nedir kardeşim 3 gün önce 10m werip +6 wiz staff alıoz 3 gün sonra millete +7 +8 item düşüor biz gerizekalımıyız o kadar para verdik aldık bazıları için hiç bey değil ama benim için iyi bi para sayılır sanki server yeni açıldı millete bir sürü item düşüor 3 gün önce 30 m olan wiz +7 staff şimdi 3.5m nedir yani bu olayın amacı işte burda devreye ekonomi ve borsa giriyor. küçük çapta yatırımcıların bile gündemi takip etmesi gerekir aksi takdirde batarsınız :) kede bu olayların olacagı belliydi zaten anormal bir hadise yaşanmadı. arada tek kaynayan kitle parasını nakit olarak saklayan kişiler oldu. paralar silinince cidden üzüldüm bazı oyuncular için.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ehehehe çok iyi oldu yaa leevel 1 armorlar +5/+6 olarak düşüo upgrade basıp +8 yapınca hepsini o charı kasıcam ehehe :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 neresi iyi oldu ya anvili göremioruz adamlar full up yapıor ha bu arada ben +6/10 paper elbise eldiven falan war nasıl +8 yapcaz bunu bi yardım plzz[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Low grade upgrade scroll (higher succes rate) tane 11k mı ne istediğin kadar yap ;););)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Öne çıkan mesajlar