n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar search ten aramalar yaptım anahtar kelimelerle bişey çıkmadı daha sonra pet dıe arattım bı kac cok msj lı konu acıp ıcınde resıst olarak fınd lattım yok yok.Netten baktım ordada ulaşamadım.Hunter petlerinin information penceresinde resist göstergeleri var demekki resistanceli petler var ama bunların hangısı ne kadar vs vs tarzında bı liste varmı ? allakhazamda bulamadım. Teşekkürler[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eskiden vardı. Son birkaç patch'ten birtanesi ile kaldırıldı. Hatırlayamıyorum hangisi olduğunu..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Resistli pet yok oyunda... ama 1.7 de pet lere resist train ettirebileceksin. Yanılmıyorsam 1 tanesini en fazla 120 puana çıkartabiliyorsun. Bunu training pointler ile yapıyorsun.[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Anladım 1.7 nın hunter kısmını ıncelemek aklıma gelmemişti tabıkı eet resmen tuning gelio petlere :) bu arada bişey daha bug mı bılmıorum agresıf modda bır moba atak verdıgım zaman petım otomatık dalmıor moba anca bana dmg vermesı lazım mobun ozaman dalıor bu bug mıdır ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Qui, 08 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Eskiden vardı. Son birkaç patch'ten birtanesi ile kaldırıldı. Hatırlayamıyorum hangisi olduğunu.. anlamadım bi tür resistancemı kaldırıldı yanı shadow yok dıerlımı var gibi ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Petlerin büyü resistleri vardı daha evvelden, Snarler diye efsane bir wolf vardı hatta... Bütün resistleri 100 dü otomatik. Blizzard meşhur this was not intended lafı ile 0 layıverdi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 o neymiş bea nightmare gibi hehe[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: OffChu, 08 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Yanılmıyorsam 1 tanesini en fazla 120 puana çıkartabiliyorsun. Oeh 125 immune olduğuna göre, NERF PLX :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 125 immune değilki =p yanlış bilgi ehhe bizim main tanklar onyxiada 300+ fire resist i var yinede hep resistleyemiyorlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yanlış bilgi verdiler bana demek :-P[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 resist kastirmayi bosver giantstalker dan 5 parca toplarsan 100 dragonstalkerdan 5 parca toplarsan 200 resist i oluor petinin herseye kafadan[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar