Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Pet Resistleri

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar search ten aramalar yaptım anahtar kelimelerle bişey çıkmadı daha sonra pet dıe arattım bı kac cok msj lı konu acıp ıcınde resıst olarak fınd lattım yok yok.Netten baktım ordada ulaşamadım.Hunter petlerinin information penceresinde resist göstergeleri var demekki resistanceli petler var ama bunların hangısı ne kadar vs vs tarzında bı liste varmı ? allakhazamda bulamadım. Teşekkürler[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım 1.7 nın hunter kısmını ıncelemek aklıma gelmemişti tabıkı eet resmen tuning gelio petlere :) bu arada bişey daha bug mı bılmıorum agresıf modda bır moba atak verdıgım zaman petım otomatık dalmıor moba anca bana dmg vermesı lazım mobun ozaman dalıor bu bug mıdır ?[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Eskiden vardı. Son birkaç patch'ten birtanesi ile kaldırıldı. Hatırlayamıyorum hangisi olduğunu..

anlamadım bi tür resistancemı kaldırıldı yanı shadow yok dıerlımı var gibi ?[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Petlerin büyü resistleri vardı daha evvelden,
Snarler diye efsane bir wolf vardı hatta... Bütün resistleri 100 dü otomatik. Blizzard meşhur this was not intended lafı ile 0 layıverdi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

125 immune değilki =p
yanlış bilgi ehhe
bizim main tanklar onyxiada 300+ fire resist i var yinede
hep resistleyemiyorlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...