Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Gönderen: [email protected] Gonderdiginiz mesaj 'Win32:Netsky-P [Wrm]' adli virus icermektedir. Bu sebeple mesajiniz alicisina ulastirilamamistir. Mesaj aciklamasi: Received: from ucuzmagaza.com ([85.100.217.168]) by mailserver.markum.net (markum.net Mail Server) with ESMTP id CNP38545 for ; Thu, 8 Sep 2005 11:50:47 +0300 From: [email protected] To: [email protected] Subject: Mail Delivery (failure [email protected]) Date: Thu, 8 Sep 2005 11:50:49 +0300 MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/related; type="multipart/alternative"; boundary="----=_NextPart_000_001B_01C0CA80.6B015D10" X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal The original message was received at Thu, 8 Sep 2005 11:50:59 +0300 The message was sent from: [email protected] The message was sent to: [email protected] The virus found was: Win32:Netsky-P [Wrm] ---------- Forwarded message ---------- From: [email protected] To: [email protected] Date: Thu, 8 Sep 2005 11:50:49 +0300 Subject: Mail Delivery (failure [email protected])[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yeterince açık?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben kimseye mail atmadım ki? bide dün gece msnden [email protected] dan mail gelirse açmayın demiş. ben açtım spam a gelmiş aha böyle bişey. bence acık degil :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 virüs trojen vb.. hackle uğraşan i,nsanların birinden gelmiş işte mail adresinden belli :) gö[email protected] direk belli geçmiş olsun[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 biz ne bilelim mail atmadığını =P valla ilginç hakkaten. şu fake mail adreslerden gönderme olayı çıktığından beri var öyle şeyler. ona denk gelmiş sanırım[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İyide virus falansa neden hiç zarar vermiyor? Zarar ver ulan![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zarar istiyosan git 18+ sitelerden bol bol bulaşır :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 worm diye bişey duymadınız mı senin makinadan yada senin mail adresini bilen birinin makinasından worm kendini bu adrese göndermiş (netsky). karşı taraf da yakalamış[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 allalala kimsenin bilme imkanı yok, bende yollamadım ne iş belkide fake biri böyle bi mail attı bana?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yalniz ilginc birsey bitek sende deil bine yakin kiside var ve bendede var cok garip bir virus rapor etim norton musteri hizmetlerine ilgileniorlar .. aciklayim sole basitce Durduk yere memory yiyen garip bir virus 15 dk gecmior birsey acmaya caliisorum your memory is depleted gibi bir metin cikior restart atiorum duzeltiorum makinede mccafe norton 2004 spyware 6 cesit var ama genede bulamiorum delircem ne bu ya ayrica dikkat Yeni tur virus var piyasada codelamasi digerlerine benzemeyen buyuk iktimale linux sistemlerinede buyuk olcude zarar verecekmis ve tabi bu gibi meretleri kim yapior sizce kimin altinda cikior ? RUSLAR herkezi uyariyim dedim bilmediginiz sitelere ozellikle girmeyin eger firewall varsa 1 tane bence 1 tane daha kurmaniz ve hataga internete acces saglayan cihazlarin icinde de fire wall vardir sansiniz varsa onlarida aktif edin ...[signature][hline]10 gb reseller disk alani 100gb aylik transfer 18$ cok yakinda ama o zamana kadar www.inboxhosting.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende memory nemory falan yazmıyo hiç ya :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 net sky kıçı kırık bi virüs bişi olmaz[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar