karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Arkadaslar player charlarda stam cok cabuk bitior c/sphere.ini de baktim stam lostu fln a baktim 0 yaptim 50000000000 yaptim kac yaparsam hic dusmez??? Lutfen biri yardim etsin? !![hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 STAMINALOSSATWEIGHT=200 playerlar için en uygunu[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Kardes Saolda bunu ustteki staminaatlostweighte mi yazacam alttaknie mi?[hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 basinda // olmayana[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Cok Saol kardesde gene olmadi peki basinda // olana kac yazacam 0 yazdım 200 yazdım olmadı[hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 başında // olan şeyler hiçbişey ifade etmez onları silsen de bişey farketmez. önünde // olan yazılar geçersizdir. herhangi bişey yazmana gerek yok oraya.. sadece örnek diye göstermişler orayı.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Kardes olmuyor baska bısıden olabılırmı lutfen yardım![hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hah tamam yaptım cok saolun hepiniz bide mananin hizi icin ideal bildiginiz bisi varmi?[hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 saatte 70 km playerlar için en idealidir. 110 ustune guardlar ceza yazıo..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 gralsın koptum bu kadar komik olur bi insan.Hey allam ya[hline]If you love FRP, Just Do It :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 şu anda kafam cok dagınık sabah 5.5 ta kalktım beynim amd gibi ısınmısh durumda yanımda bi vantilator var ama sogutmuyor ooff gene sacalamaya basladım annıcagın kafam yerinde deel ne yazdıgımı bilmiom laf olsun işte bakmayın siz bana.. :D[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz [Bu mesaj redpaladin tarafından 17 July 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: FRP_Master, 17 July 2003 17:49 tarihinde demiş ki: Arkadaslar player charlarda stam cok cabuk bitior c/sphere.ini de baktim stam lostu fln a baktim 0 yaptim 50000000000 yaptim kac yaparsam hic dusmez??? Lutfen biri yardim etsin? !![hline]If you love FRP, Just Do It :) hll ossun bilmoonmu ultimada bile en fazla 30000 flm olooo dex sen tutuon 50000000000 yapoon allahııııııııımmmmmmmmm sen bi str 50000000000 yapıp invulunu kapa bak noluo[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 eger 8/8 kuralini ihlal ederlerse guardlarda yetisemio sen eniyisi butun acc lere bloced=1 koy herkes rahatlasin[hline]A-niye moralin bozuk ? B-sevgilim beni terk etti. A-hanginizi :] ------------------------------ a-kIzIm oldu.... b-kizin mi oldu?!?yoksa oldu mu?eheh abi be ben turkce karakterleri goremiyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar