Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stamina loss

karabocek

Öne çıkan mesajlar

başında // olan şeyler hiçbişey ifade etmez onları silsen de bişey farketmez. önünde // olan yazılar geçersizdir. herhangi bişey yazmana gerek yok oraya.. sadece örnek diye göstermişler orayı.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda kafam cok dagınık sabah 5.5 ta kalktım beynim amd gibi ısınmısh durumda yanımda bi vantilator var ama sogutmuyor
ooff gene sacalamaya basladım
annıcagın kafam yerinde deel ne yazdıgımı bilmiom laf olsun işte bakmayın siz bana.. :D[hline]The Ørc Captain

][ u ]/[ß{€}RØ][[€
[[µmbërØne]][[µmbërØne

Diablo Rullz

[Bu mesaj redpaladin tarafından 17 July 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 17 July 2003 17:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar player charlarda stam cok cabuk bitior c/sphere.ini de baktim stam lostu fln a baktim 0 yaptim 50000000000 yaptim kac yaparsam hic dusmez??? Lutfen biri yardim etsin? !![hline]If you love FRP,
Just Do It :)

hll ossun bilmoonmu ultimada bile en fazla 30000 flm olooo dex sen tutuon 50000000000 yapoon allahııııııııımmmmmmmmm
sen bi str 50000000000 yapıp invulunu kapa bak noluo[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa
Sosyal ağlarda paylaş

eger 8/8 kuralini ihlal ederlerse guardlarda yetisemio sen eniyisi butun acc lere bloced=1 koy herkes rahatlasin[hline]A-niye moralin bozuk ?
B-sevgilim beni terk etti.
A-hanginizi :]
------------------------------
a-kIzIm oldu....
b-kizin mi oldu?!?yoksa oldu mu?eheh abi be ben turkce karakterleri goremiyorumda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...