by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadaslar bu problemden kurtulma yolları nedir? :'([signature][hline]knight aleminde bir tek bile orc kalmayıncaya kadar healthimin sonra damlasına kadar damage verecegim!!!!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Oyuna en boş olduğunu tahmin ettiğin zaman girmek.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :'( ya ben nasıl lvl atlayacam o zaman :'([signature][hline]knight aleminde bir tek bile orc kalmayıncaya kadar healthimin sonra damlasına kadar damage verecegim!!!!
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 zaten ben gece 12 de baslıyorum sabah 9 a kadar oynuyorum ama yinede lag oluyor bu baglantıyla mı alakalı??[signature][hline]knight aleminde bir tek bile orc kalmayıncaya kadar healthimin sonra damlasına kadar damage verecegim!!!!
Öne çıkan mesajlar