Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abyss de exp kaybı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya en sonunda oyuna girebildim lvl 47 mage ile en son abyss de oynamışdım doğal olarak orda doğdum neyse başladık kasmaya her zmn olduğu gibi karşı ırktan biri öldürdü artık alıştık hiçbirşey kaybetmioz die umrumda değil ama sol tarafa bir baktım 60k exp gitmiş normalde ölünce 300k exp gidior ama abyss de insanın biri öldürdü 60k exp gitti bu ne böyle ya ???
Mesaj tarihi:
PLeaSe Use Search button. We have some problems now pls try again later

baska turlu anlatamıorus sanırım arama yapınnnnn[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 61
SatıLıQ
Mesaj tarihi:
bence biizm orcları oldurdugumuzde experance kaybetmemiz lazımqi abyss de sorun cıkmazz onlarda bizi oldurdugunde onların expi gidecek nasıl ama??[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN
Server:Cyhper
LeveL:5x
np:Daha kasamadıq
Mesaj tarihi:
ya bence abyss de attack kaldırılsın savaşmak istien gitsin cz ye weya gitsin battle da kassın ne saçmalık bu ya oyun da çizgi film gibi olmuş herkes wizard +7 leri 4m e satıor upgrade şansı %90 mı oldu ne
Mesaj tarihi:
Eminim bu oranlarda geçici bir süre olur. Ondan sonra düşer. Abyys bence iyi olmuş. Ben healer veya buffer olarak orada çok iş yaparım her halde :D[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Mesaj tarihi:
Merak etme kaybetsemde sorun olmaz o kadar ciddiye alma ya bu oyunu. Sadece oyun. Kaybetsem ne olur. Mutlak kazanırım tekrar :)[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Mesaj tarihi:
madem adam kesince np de gelsin..oyun iyice sacmaladı bee:([signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam
server =Ares
clan =KhanJAR_FunClub
np = o da neki
Mesaj tarihi:
ne kadar saçma cidden zaten ölünce exp kaybetme işi kadar saçma bi olay yok şimdide para kaznmak için gidişlen yerde karşı cinse ölünce exp kaynediyomuşsun zinir olmamak elde deil...
Mesaj tarihi:
dün ben öööle bi geziiim dedim bi kaç app yi öldürmüştüm soulslayer a da gördüm allahtan sataşmamışım danaya :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 67xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıyorum (YTL)
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
gidip humanLarı LVL düşürüüym bari bu kadarda saçmaLık oLmaz çünkü yapcak başka bişey yok

[signature][hline]empire çok kötü bence

[signature][hline]Fukara
Diez
Karus
ELEMENTAL LORD
6x
1xxxx np.

[Bu mesaj Fckr tarafından 08 Eylül 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 08 Eylül 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
6 tane wizard +6 7 tane wizard +7 yaptım :D +7 ler 2 mden gidiyo :D

ya iyide ben upgradeye basamıyorum... itemi koyuyorum ama scrooLu koyamıyorum asLa +1 wizardada +6yada koyuLmuo[signature][hline]Fukara
Diez
Karus
ELEMENTAL LORD
6x
1xxxx np.
Mesaj tarihi:
Upgrade de yapmayın bence herşeyin oturmasını bekleyin.Değersiz olsa bile battle schyte ım vardı +3 nus ile bastım yandı.Ardından tekrar denedim sonuç aynıydı.[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
İş : Post Kasmak (!)....
  • Yeni Oluştur...