slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya en sonunda oyuna girebildim lvl 47 mage ile en son abyss de oynamışdım doğal olarak orda doğdum neyse başladık kasmaya her zmn olduğu gibi karşı ırktan biri öldürdü artık alıştık hiçbirşey kaybetmioz die umrumda değil ama sol tarafa bir baktım 60k exp gitmiş normalde ölünce 300k exp gidior ama abyss de insanın biri öldürdü 60k exp gitti bu ne böyle ya ???
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 PLeaSe Use Search button. We have some problems now pls try again later baska turlu anlatamıorus sanırım arama yapınnnnn[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yeni ke nin getirdikleri :([signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu abi ya zaten alan küçücük paper mage ile o zmn abyss kasamıyacaz biz assasinler gelip dağatacak böyle saçmalıkmı olur
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bence biizm orcları oldurdugumuzde experance kaybetmemiz lazımqi abyss de sorun cıkmazz onlarda bizi oldurdugunde onların expi gidecek nasıl ama??[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya bence abyss de attack kaldırılsın savaşmak istien gitsin cz ye weya gitsin battle da kassın ne saçmalık bu ya oyun da çizgi film gibi olmuş herkes wizard +7 leri 4m e satıor upgrade şansı %90 mı oldu ne
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eminim bu oranlarda geçici bir süre olur. Ondan sonra düşer. Abyys bence iyi olmuş. Ben healer veya buffer olarak orada çok iş yaparım her halde :D[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 exi kaybedince de böle mi dicenn acaba ::=)[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 6 tane wizard +6 7 tane wizard +7 yaptım :D +7 ler 2 mden gidiyo :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Merak etme kaybetsemde sorun olmaz o kadar ciddiye alma ya bu oyunu. Sadece oyun. Kaybetsem ne olur. Mutlak kazanırım tekrar :)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eger orda da exp. kaybedekcek işimiz zor cidden
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 madem adam kesince np de gelsin..oyun iyice sacmaladı bee:([signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = o da neki
KazemAnk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abysde karşı ırka öldügün zaman %1 kaybediosun..[signature][hline]Server: Diez Character: Paladin Level: 61 cLan: EsCaPe
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne kadar saçma cidden zaten ölünce exp kaybetme işi kadar saçma bi olay yok şimdide para kaznmak için gidişlen yerde karşı cinse ölünce exp kaynediyomuşsun zinir olmamak elde deil...
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 karşı cins mi :D[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
Joey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dün ben öööle bi geziiim dedim bi kaç app yi öldürmüştüm soulslayer a da gördüm allahtan sataşmamışım danaya :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıyorum (YTL) Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gidip humanLarı LVL düşürüüym bari bu kadarda saçmaLık oLmaz çünkü yapcak başka bişey yok [signature][hline]empire çok kötü bence [signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np. [Bu mesaj Fckr tarafından 08 Eylül 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oyuna girersem ben de human kesmeye gitçem abysste :D[signature][hline]Kısalttım :D
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Diablo_Angel, 08 Eylül 2005 15:07 tarihinde demiş ki: 6 tane wizard +6 7 tane wizard +7 yaptım :D +7 ler 2 mden gidiyo :D ya iyide ben upgradeye basamıyorum... itemi koyuyorum ama scrooLu koyamıyorum asLa +1 wizardada +6yada koyuLmuo[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Upgrade de yapmayın bence herşeyin oturmasını bekleyin.Değersiz olsa bile battle schyte ım vardı +3 nus ile bastım yandı.Ardından tekrar denedim sonuç aynıydı.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Öne çıkan mesajlar