Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 estlandda harpy kesilmemesin nedeni, harpyler 4 tane ravenlar 4 tane. geri kalanı cw ve falcon. bi de spotları tıkamışlar. geri kaçma olayı zor, (URUK BLADElerle dolu geri kaçış yolu)[signature][hline]Kısalttım :D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Parasızlık sorununu ya paralı üyelik aldırarak çözmeye itiyorlar ya da bilmiyorum..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 waLLa biLmiyorum böuyLe oLcaksa hiç ii deiL[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar dikkatimi çeken en güzel nokta ise El Morad haritasının Yıldız Parkı ile benzerliği oldu...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Parasızlık sorununu ya paralı üyelik aldırarak çözmeye itiyorlar ya da bilmiyorum.. milyonlarca +1
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Parasızlık sorununu ya paralı üyelik aldırarak çözmeye itiyorlar ya da bilmiyorum.. kessinLikLe ama bekLiyorum beLki bi geLişme oLabiLir die... bu arada abbsyde karşı ırka öLmeyin exp. gidiyomuş bissürü hh kestim abbsyde bgn acaip küfür yedim nedenini sonradan örendim üzüLdüm bea[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
Öne çıkan mesajlar