cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadşalar şöyle bir diyalog yaptım [dialog d_bonus] 50,50 nomove resizepic 60 20 5054 400 150//5170 text 175 35 38 0 text 100 80 0480 1 button 75 83 1209 1210 1 0 1 text 325 112 0480 2 button 300 115 1209 1210 1 0 2 text 325 80 0480 3 button 300 83 1209 1210 1 0 3 text 100 112 0480 4 button 75 115 1209 1210 1 0 4 [dialog d_bonus text] Bonus Menusu Parablow Stunblow Bleeding Attan Dusurme [dialog d_bonus button] ONBUTTON=1 src.events +e_spear src.events -e_stun src.events -e_bleeding src.sysmessage Parablow:Acildi src.sysmessage Stunblow:Kapandi src.sysmessage Bleeding:Kapandi ONBUTTON=2 src.events -e_spear src.events +e_stun src.events -e_bleeding src.sysmessage Stunblow:Acildi src.sysmessage Parablow:Kapandi src.sysmessage Bleeding:Kapandi ONBUTTON=3 src.events -e_spear src.events -e_stun src.events +e_bleeding src.sysmessage Bleeding:Acildi src.sysmessage Parablow:Kapandi src.sysmessage Stunblow:Kapandi ONBUTTON=4 src.sysmessage Yapim asamasinda [function bonus] dialog d_bonus yanlız şöyle bir sorunum var .bonus dediğimde mesela blled ng seçtim diyelim seçen kkişi blleding vuruoyr ama dier eventler kapanmıyor ? neden olabilir nerede hatam var bir türlü çözemedim yardımcı olabilirmsiniiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 src.events -e_spear src.events -e_stun src.events +e_bleeding şu yazdıklarına göre kapanması lazım ya.. src. siz denesene şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 euehue birden bakınca bonus menusu diye bi anda aklıma bonus card geldi uo için böle bişey mi var diye baktım ben baya uzaklaşmışım uo dan :)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eheh ben osiye benzetmek amaçlı böyle bişey yapmıştım ordan gördüler heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla taz ben senden görmedim :) kendi fikrimdi zati bunuda kendim yazdım ama işte hatalar var srcsiz de olamdı offof gerçi npc ler üüzerinde deniyorum serverda tek kişi ıoldum için ama farketmez dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 birde beyler online oyuncu listesini göstermek için ne yapmalıyım bazı şeyleri denedim admin panelden oyuncu listesine baktığımız kodları denedim ama olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla böle dialoglu bonus olayını bir kaç serverda kullandık da ordan görmüş olabilirsin dedim :) bu arada dediğin online listesinin scripti vardı bende ama, biraz baktım bulamadım. şöyle yapabilirsin. bi taş olcak. online listesini biri isteyince tüm serverda bi function calısacak. o function bu taşın player tagine (atıyorum-morex'ine fln da ekletebilirsn) +1 ekleyecek. isim listesi için de tagleri kullanarak yapabilirsin. of iyice karışık anlattım. aslında sanki bunun daha basit bir mantığı vardı ama, su an aklıma gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 neyse canım bukadar anlattınya oda yeter :) zati isimlistesi okadar önemli değil yani gerekli istatistikleri yaptım oda olmasa olur :) bitek vendor menülerini buy demeden almak kaldıda onları hangi mantıkla yapam taz neyden örnek alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar