_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya arkadaşlar adamın biri bana 10 k versen pianaya gitcem param bitti dedi.Ben de merchanta bi pot koy 10 k dan alayım sen de paranı almış olursun dedim(akıllıyım ya trade atmıorum). potu aldım ondan sonra pianaya geccektim current zone server hatası verdi dc oldum.Bi daha da o charımla giremdeim hep "cannot connect to current zone server" hatası verio, diğer karakterlerimle girebiliyorum oyuna. Acaba hacklendim mi bi yardım edin, bi akıl verin lütfen[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles
Joey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 o bölgeye bağlantı gerçekleştiremiyosun . bunun nedenleri o bölge kapalı olabilir yada kapsama alanı dışında olabilirsin lütfen daha sonra tekrar deneyin :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıyorum (YTL) Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok kardeş sanırım hack olmaması lazım . zaten bende neredeyse sabahtan beri asıl char'ımla giremiyorum.aynı acc deki ezikle girebiliyom(13lvl di öldü 14 olamadı daha :D) sorma bende deliriyorum .bir ara deruya girmiştim uzun lag oldu altf4 yaptım yatmasa bari(korkum ölmesi değil ama ya millet gibi 30m falan xp giderse :( ) .ne zaman tp gateden geçsem bende de aynı sorun yani. kolay gelsin ,oyuna girenlere Allah 'tan sabır diliyorum(yatan char lara da rahmet :D)
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: _FR_, 08 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar adamın biri bana 10 k versen pianaya gitcem param bitti dedi.Ben de merchanta bi pot koy 10 k dan alayım sen de paranı almış olursun dedim(akıllıyım ya trade atmıorum). potu aldım ondan sonra pianaya geccektim current zone server hatası verdi dc oldum.Bi daha da o charımla giremdeim hep "cannot connect to current zone server" hatası verio, diğer karakterlerimle girebiliyorum oyuna. Acaba hacklendim mi bi yardım edin, bi akıl verin lütfen adam arkandan beddua etmıstır bi 10k icin bu kadar ugrastıyo adamı die
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 saolun millet ama sonunda girebildim 2 saat ugrastıktan ssonra oldu :)[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles
Treador Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: _FR_, 08 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar adamın biri bana 10 k versen pianaya gitcem param bitti dedi.Ben de merchanta bi pot koy 10 k dan alayım sen de paranı almış olursun dedim(akıllıyım ya trade atmıorum). potu aldım ondan sonra pianaya geccektim current zone server hatası verdi dc oldum.Bi daha da o charımla giremdeim hep "cannot connect to current zone server" hatası verio, diğer karakterlerimle girebiliyorum oyuna. Acaba hacklendim mi bi yardım edin, bi akıl verin lütfen Bana da aynısı oldu ben de beramus tayım (:[signature][hline]Nick:Treador lvl:55:( Clan:OSMANLI Np:87/37 :lol: Class:El Murat Archer olcam ama SİN şu an :D
Darklore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu current zone hatası karakterlerin breth de kalmasından kaynaklanıo bazen cz de kaldı mı yapıodu şimci serverlerin 2. severlerinden girip karakterlerinizi maradonda yada eslantta bırakın öle girin ama diosanız ki diğer serverler yok yapıcak bişi yok ke ninde getireninde neyse :) herkese ii sabırlar
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne güzel oyunau yukledık diye sevınıyodum.Eskiden pianada bırakmıstım.simdide giremiyorum.. off ya
Aeran Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şansın varsa server listesinde a2 veya a3 görünür. yakalarsan kesin girer ama a1 malesef dedigin gibi piananın oldugu zone down..[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çicek böcek pc hala girmiyo ya deli olacam sizlerden giren varmı[signature][hline]Server:Beramus said: [signature][hline] Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx[Bu mesaj BADDAL tarafından 08 Eylül 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 off viri napıcamızı sölesin said: [ signature ][hline][signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bekleyeceksin[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sen girebiliyomusun[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben öğlen vakti dc olmuştum sonra defalarca denedim ama login olamadım işte bekliyorum.Gece gireceğim.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sen de demi current zone[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx said: [signature][hline][Bu mesaj BADDAL tarafından 08 Eylül 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bana o hatayı KO da da vermişti.a1 de hata verdi a3 e geçerek düzelttim ama sanırsam a3 de yok şimdi..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 senin char mazide kalmış olmasın :D[signature][hline]Kısalttım :D
Öne çıkan mesajlar