Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Yamaha Pacifica 112 Elektro Gitar ve Behringer X V-Amp

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Hola, turkrock forumlarına yazmıştım. Buraya da yazayım dedim. İlgilenen olur belki.

Şu anda Almanya'dayım. Yaklaşık 1,5 yıl önce aralık-ocak gibi aldığım Yamaha Pacifica 112 gitarımı satmak istiyorum. Eylül'de İstanbul'a geleceğim. Eğer almak isteyen çıkarsa gelirken gitarı da getirir orda satarım. Yok ilgilenen olmazsa ebay'de de aşağı yukarı aynı fiyata satabilirim, isterim Türkiye'den birine gitsin.

Çünkü gitar iyi durumda ve Türkiye'de pahalı epey. Gitarı alırken Türkiye'de soruşturmuştum, yamahaların getirmesi pahalı oluyor gibi bir şeyler söylediler pek getirmiyorlarmış. Metalik kırmızı harika bir boyası var. Sitesindeki resmi şöyle (ilerde şu anki halini de koyabilirim, ama en ufak çizik yok).

Özellikleri, siteden alıyorum:

Body: Alder (bu fiyata alder body gitar bulmak pek kolay değildir bildiğim, genelde agathis olurlar)

Neck: Bolt-on maple

Fingerboard: Rosewood

Scale length: 648mm (25.5”)

Pickups: Two single-coils, one humbucker

Controls: Five-position pickup selector, master volume, master tone

Bridge: Vintage-type vibrato

Gitarın yanında 30 euro'ya aldığım rockbag marka gigbag. Tremolo kolu, özel ayar anahtarı, ve ibanez marka harika bir askı da vereceğim.

Fiyat olarak 150 euro düşünüyorum. Gitarı satma nedenim ise yeni bir ibanez siparişi vermiş olmam. Gitar ilk elektro gitarım, o yüzden bebeğim gibi baktım, dediğim gibi en ufak çizik ya da sorun yok. Gitar odamdan sadece bir kaç kere çıktı, 2 kere sapı yağlandı, hiç düşmedi bir yere çarpmadı. Sap ayarı falan gerekiyorsa da Türkiye'ye gelince yaptırırım satmadan, pek anlamadığım için şu ana kadar yapmadım, ama tel çarpması akord kaçırması gibi sorunları yok. Her türlü soruya açığım.

--

2. olarak Behringer X V-Amp satmak istiyorum. 70 euro'ya aldım yine Almanya'dan. Tonları hoşuma gitmedi ne yazik ki yalan söylemeyeyim. Ama ben beğenmedim diye herkes beğenmeyecek diye bir şey yok sonuçta. Nerdeyse hiç kullanmadım. Yaklaşık 1 yıllık, kullandığım saatleri saysanız 24 saati zor geçer. Genelde rafta duruyordu. Kullanım kılavuzu, adaptörü, faturası her şeyiyle 50 euro düşünüyorum. Türkiye'deki fiyatları pek bilmiyorum. Eğer Türkiye'de bu fiyatlara bulunabiliyorsa söyleyin direk ebay'den satayım, dün 55 euro'ya satıldığını gördüm çünkü. Amacım birilerine yardım etmek.

X V-AMP highlights:
16 amp models
32 modulation effects
Delay effects
Reverb effects
Compressor

link: http://www.behringer.com/X-V-AMP/index.cfm?lang=ENG

Önemli Not: Dediğim gibi Türkiye'ye eylülde geliyorum, bunları da satarsam eylül'de satacağım. Forumu şimdiden açmamım sebebi ilgilenen olup olmadığını görmek. Ona göre Türkiye'ye göre pahalı geliyorsa ya da hiç almak isteyen çıkmazsa ebay'den satacağım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

Sosyal ağlarda paylaş

valla alabilirdim ama jackson almaya karar verdim. şuan elimde bulunan fender squire(endonezya ama ilk endonezyalardan.) ın 400-500$ ettiğini öğrendim onu satacam çok mutluyum =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben aldım hepsini, dağılın bakim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

yine copy/paste:

O zaman yine ebay'den aldığım Ibanez SM-7 Smash Box distortion pedalımı da 35 euro'ya satabilirim geldiğimde.

Tonlarında burdan ulaşabilirsiniz:

Alet biraz eski, ebay'den almıştım. Biraz haşin kullanmış eski sahibi, ama çalışma yönünden hiç bir bozuk yönü yok. Sonuçta pedal... alıp vitrine koymuyoruz, işini yapıyor. ;)

Bu arada küçük paketler için Almanya - Türkiye kargosu 13 euro tutuyormuş. V-amp'i lopeth'e sattım, yarın bu şekilde yolluyorum. 3-9 gün içinde gidiyor sanırım. Bu pedalı da acil isteyen olursa böyle yollayabilirim.

Ayrıca bir arkadaşa dinletmek için ufak bir kayıt yapmıştım. Tıkla bana, Dinle Beni.

Kayıtta gitarın humbucker'ını kullandım, ibanez pedal distortion orta derecede, yüksek low, düşük hi ayarlarda kaydettim. Fender 15w amfiden çıkıp önüne mikrofon koydum kayıt kalitesi pek iyi değil, ama aşağı yukarı çıkan ses anlaşılıyor. Metallica enter sandman, blackened ve one tapping'inden ufak kesitler var (kazmalığıma aldanmayınız, çalmayı bilen birinin elinde daha iyi ses çıkarıyor :D).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

X V-Amp Lopeth'e, Ibanez SM7 ise Chiptech'e satılmıştır.

Gitarın alıcısı şanslı kişi hala aranıyor. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 24 Temmuz 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Gitar hala satılıktır, Türkiye'ye getiriyorum uçakta bir aksilik çıkmazsa. Eylül sonuna doğru satacağım. Bu fiyata böyle gitar bulamazsınız efenim. :D

edit: Peder dijital foto makinesi de almış, unutmazsam yeni resimleri çeker yollarım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper

[Bu mesaj Mirage tarafından 02 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bir iki dükkan ile konuştum. Gitarın sıfırı 330 euro'ymuş Türkiye'de. Çok temiz olduğu için 250-280 euro gibi satabilirsin dediler. Fiyatı 250'ye çektim. ;)

Şu an İstanbul'dayım. Görmek isteyenlerle buluşabiliriz. ÖM ya da MSN'den ulaşın ilgilenenen varsa.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...