Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 pvm ağırlıklı bir tamer/mage için bu iki skill hakkındaki tavsiyesi olan var mı? diğer skiller: magery taming animal lore meditation peacemaking music ya da eva veya vet skillerini gm düşünmeyip medi ve 2 bardic skilli biraz aşağı çekip (80.0 gibi) hem eva hem vet mi vermek lazım? 100 magery 100 taming 100 lore 80 p.m. 80 music 80 medi 80 vet 80 eva gibi. hatta medi'yi 10-15 puan daha düşürüp gerekli yerlere takviye de olabilir. ne tavsiye edersiniz?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yok mu bu konuda tavsiyesi olan? yukarıda saydığım 6 skillin yanına gm eva int veya gm vet arasında kararsız kaldım. ya da 2. seçenekteki gibi bişey yapıp ikisini de mi almalıyım? stratics'teki combo'larda +'lar ve -'ler bölümünde yuvarlak şeyler söylenmiş. tecrübeye dayalı birkaç görüş lazım bana.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bence 2. şablon birazdaha iyi gibi. Çünkü eva bir magein vetde bir tamerın vazgeçemeyeceği skillerden biri. Ama illaki biri olsun, tam olsun dersen ben eva derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bence vet al vetsiz tamer olmaz ztn pvm ağırlıklıysa char petlerin savaşıcak daha çok senin için eh onlara da heal gerekecek haliyle :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Peacemaking i gm leyecem diyorsan, veterinary e ne gerek var onu anlamadım. Senin pet çok ender hasar alır peacemaking varken. İkincisi skilleri 80 lerde bırakmak mantıklı gelmiyor bana bence her skill de gm olmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 100 mage, 100-110 tame 100-110 lore 90 vet 100 peace 100 music 80 medi.Gerci sen bilirsin tabi :) peace i 80de birakma zaten kolay artiyo gm lersen yararina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar