Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Herkes oyunu aldı oynadı yakında "hebele hodo" olcaklar ben şahsen daha grafikleri goremedim. Nasıldır hoşmudur değilmidir ? Oynanası varmıdır yokmudur ? Bayar mı baymaz mı ? Zor mu kolay mı arkadaşlar ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 grafikleri görmemekle screenshot dahi görmedigini ima ediyosan paticigin swg icin olan sitesine girsene yeterli bilgiyi almıs olursun hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Saol onlar direk oyundan alınma oyle değil mi ? Cunku bazı şirketler grafikler uzerinde oynama yapıyorlarda oyuzden şeyettim! Cok tesekkur ettim utanmasam gelip elini opecektim yani o derece ![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 rica ederim görevimiz:P resimlerin nereden geldigini bilmiorum kesin olarak ama büyük ihtimalle beta testerın screenshotlarıdır ki bi thread yukarda veya assagıda oyunun özelliklerinden bahsedilmiş büyük ihtimalle sitedeki shotlardan daha kalite hale gelmistir grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 betada deil daha öncesi luc amca ve sony tarafından verilen ssler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 üstünde her türlü oynama yapılmış olabilir, ama olmayabilir de. gerçi ne kadar oynayabilirler ki oyunun konseptini az çok herkes biliyor , grafik kalitesini, karakter tiplerini..[hline]No Remorse Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 beyler oyun mukemmel su an pıyasada bulunan cogu ekran kartı bu oyunu full detailde gosteremiyor bıle. ama grafık ıyı oldugunu anlayabılmenız ıcın vertex ve pixel shader ozellıklerı olan bı kart olması lazım aksı takdırde gorebıleceklerınızın ,%1 nı bıle gormemısınız demektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Oyun en kötü detay seviyesine bile high detail gibi yani onu diyim ben :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar