lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bi kac sorum olcak.. Client arka plan resmi (2.0.3) bitmap olarak sadece 256 bit kabul ediyor fakat daha yuksek kalitede resimleri uyarlayan serverler gordum bunu nasil yapiorlar.. House i ban thee vs. gibi player komutlari sistemi scripti bulunan varsa gonderebilirse sevinirim.. Son olara calisan bi guild online sistemi scripti ariyorum.. Tesekkurler.. [Bu mesaj lordyosi tarafından 08 Eylül 2005 11:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Coder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 256 iyi kalitedir ya neden memnun değilsin ki ?[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Himm benim photoshopda hazirladiklarima uyusmuor ondan :D Bu arada coder msn verirmisin ozelden sorcagim cok onemli bir ikis sey var ehline danismak lazim (:
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bak onu bilmiyordum, ben hep kaliteli resimleri koyuyorum ona hiç de sorun yaratmadı bana gumpedit miydi öyle bişeydi ismi. house sistemi nebula paketinde var?
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 House sistemi var fakat komutlar yok gordugum kadariyla..
Öne çıkan mesajlar