wEll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Takmamak istiyorum hiçbişeyi Anlamamak… salak olmak… Duymamak görmemek Dertlenmemek…sevmemek…alışmamak İhanete uğramamak Kıskanmamak… Arkadan vurulmamak Ne küsmek ne basrışmak Yaşamamak istiyorum bazen Nefes almamak… Güçlü olmak istiyorum bazen Bakışlarına karşı gelebilmek Şarkı söylemek istiyorum bazen Bağıra bağıra… İçmek istiyorum durmadan Kusmadan… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Takmamak istiyorum hiçbişeyi Anlamamak salak olmak Duymamak görmemek Dertlenmemek...sevmemek...alışmamak İhanete uğramamak Kıskanmamak Arkadan vurulmamak Ne küsmek ne basrışmak Yaşamamak istiyorum bazen Nefes almamak Güçlü olmak istiyorum bazen Bakışlarına karşı gelebilmek Şarkı söylemek istiyorum bazen Bağıra bağıra; İçmek istiyorum durmadan Kusmadan böyle daha ii:)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kafiye formatı biraz acemice ama fena olmamış. Onun dışında konu aslında çok bilindik. Cehalet, bunun erdemi, hayattan kaçmak istemek, masumiyetini olaylar karşısında kaybetmemek. Biraz daha uğraş ver daha vurucu cümleler ara, daha kalbimize dokunacak.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kus abicim kusmak iyidir, rahatlarsın, sonra devam edebilirsin içmeye. takmamak istiyorum yerine takmak istemiyorum desen, hatta şiirin başlığı "istemiyorum" olsa daha hoş olur sanki, çünkü olumsuz fiiller çoğunlukta.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar