Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ben editörde bazı ünitelerin görünüşünü büyütmek istiyorum. Mesela footman'i 3 kat falan büyütmek istiyorum. Nasıl olucak?[hline]It Is A Good Day To Die
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 unit editden custom yap onun görünüşünü hatta onu seç sonra scale ile ilgili ollan 2 şeyide büyüt (biri seçme yuvarlağı genişliği diğeri boyutu) Başka bilgi almak istersen icq 198932268[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar..
Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Tamam,sağol[hline]It Is A Good Day To Die
Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Birşey daha... Yeni yaptığım üniteleri kaydedemiyorum. Editörü kapayıp açtıktan sonra yeni üniteler silinmiş oluyo. Nasıl kaydedebilirim bunu?[hline]It Is A Good Day To Die
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Save Map'i deneyebilirsin:)[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar..
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bence o uniteleri aydetmek istiyodun yani bigfootman die bir biri myaratıcak ve gerektğinde kullnıcak..[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Custom Unit yaratma penceresinde export diye bir seçenek var (filesda) onu deneyin.[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?"
Neveziah Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Save map olabilir ama o zaman da o yaptığım üniteyi bi haritaya falan koymam gerekiyo. Ve 3-4 tane ünite yapıp sadece bir tanesini koyunca diğer üniteler siliniyo[hline]It Is A Good Day To Die
Öne çıkan mesajlar