vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yaw beyler eskiden allyler bende sarı gözüküyordu şimdi mavi gözüküyor hordelarda mavi allylerde.Anca ırkına bakınca anlıyorum allymı diğilmi tipindende anlıyorum ama.Eskisi gibi nicklerinin sarı gözükmesini nasıl ayarlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yakın zamanda addon degisikliği yaptın mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bölgelerle ilgili o,ayar yapamazsın.contested terrıtory yanı turuncu ısımlı yerlerdeysen kırmızı gözükür kendi yeşil terrıtorndeysen sarı gozukur onların terrıtorysındeysen (kırmızı) mavı gozukur.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hmm emin misin barrensta mavi gördüm ondan. Birde reputation olayı nedir allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pvp flag'ı olmayan rakipler yeşil gözükür. (istesen de saldıramazsın bağlamında) sende pvp flag'ı kapalıysa ve rakipte açıksa da sarı gözükür. (istersen saldırırsın demek isteyerekten) büyük horde raidlerinde büyük şehirlerin çevresinde level 1-20 arası yeşil allyler görme nedeni budur. (aynı şekilde tam tersi de)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 08 Eylül 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar