NeverSayDie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ares Serverında Şu an birinci sıradaki NYchris itemleri ve npsini görebileceğiniz bir resmi ( Yeni ) ben çok zeki oldugumu saniyorum, o yuzden buraya bir exe dosyasini jpg adiyla koydum [Bu mesaj NeverSayDie tarafından 08 Eylül 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Nefr tarafından 08 Eylül 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Çok akıllıca resim dosyaları ne zamandan beri *.exe oldu ??[signature][hline]::_JrHanD_::/Beramus/PaladinOJ ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :(
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ne zamandan beri resimler.exe oldu senin kadar ezigini görmedim yaa söyle bakalım eziq h4x0r proratmı senini gibi eziq h4x0r lar kullansa kullanssa bak bak resime bak diye yollar zaten azcık insan olun....[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus [Bu mesaj Gothic tarafından 08 Eylül 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Senin gibi noob değil millet. Merak etme![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 alan yetkilisi bi zahmet kaldır bu konuyu ben direk bastım allahtan arkadaşların yazdıklarını gördüm de kapadım direk lütfen kaldırın bunu burdan........
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahuahuzh safmış la bu :D[signature][hline]Kısalttım :D
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 slickers sana demedim. msj atınca sana demiş gibi oldu :D[signature][hline]Kısalttım :D
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hemde ne saf hey allahım yaaa resim.exe zuahahahah[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çiçek böcek falan filan vardı olew bişiler[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu adam daha öncede böle bişi yapmışdı ve qwerty nin acc sini almışdı[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yazık diyorum başka birşey demiyorum[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 resim.exe yi açıon nychris in bütün itemları bi anda sana gelio ama bi bakıon senin itemlar gidio alla alla nasıl iş yaw :D:D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Nefr ellerine saglık arkadaşı uçurdugun için[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus [Bu mesaj Gothic tarafından 08 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Anladın sen :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İnsan bari msn den fln atarda belki bi kek bulur koskoca yetkilerin olduğu yere atanıda ilk defa görüom :D:D:D bari patch in içine koysaydın onu yiyen çıkardı tüh gördünmü LMAO[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu çiçek böcek kendini zeki sanan embesil arkadaş ranking.tk forumunada movie diye .exe uzantılı dosyalar koyuyordu. Ne diyim Allahım akıl fikir ver.....[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sen konusma dupecu :D saka daa yeni takılmaya baslayabildim biraz kızdırıım seni buri :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaw arkadaşlar ben bu linke saf gibi hemem tıkladım page not found falan bişey dedi ben kıllandım şimdi ne yapmam lazım?[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 60 Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: SnOw_MaGe, 08 Eylül 2005 14:30 tarihinde demiş ki: yaw arkadaşlar ben bu linke saf gibi hemem tıkladım page not found falan bişey dedi ben kıllandım şimdi ne yapmam lazım? Bişi yapma. Yüklemediysen exeyi sorun yok. Yüklesende sorun yok. Tabi açmadıysan exe dosyasını. :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok ben bişi açamadım page not found dedi[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 60 Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sayfa bulunamadı demek oluyor kendileri ingilizcede.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 biliyorum canım o kadar kütük deiliz :D Biraz önce aşağılarda bi yerden "YUSUF YUSUF" diye bi ses geldi de ondan heyecan yaptım :D[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 60 Clan= Deathless Server= Ares Irk= Karus
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sözkonusu olan zatı muhterem kişi su anda ulaşılamıyormuş daha sonra try again diyorlar yani bunun meali bişi olmaz kardeşim kapat sayfayı devam et KE ye :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: RogueSpear, 08 Eylül 2005 14:13 tarihinde demiş ki: sen konusma dupecu :D saka daa yeni takılmaya baslayabildim biraz kızdırıım seni buri :P okjagshğıbaosıjgbhpojıasgbojasg :D:D:DYok ne kızacam imzama bak :-)[signature][hline]Everything was good , everything was OK before KE. Uninstall that shit from ur pc then................ [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 08 Eylül 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 burial bişi sorcam peki bu orcun(insan demeye dilim warmıyor) üyeliğini kapattınmı??[signature][hline]before ko :I after ko :) before ke :D after ke :((((
Öne çıkan mesajlar