Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Beyler her konunun içinde Bu item Nedir ? Şu item nasıl kırdılıyo ? Onun burada herkez itemler hakkında bildiklerini ve Sorularını paylaşssın lütfen Konular sapıp duruyo :D Bu arada Bir arkadaşın Dodge Belt Rate in özelliğni soruyordu Bu Dodge Belt Rate düşmana çabuk döneme bilme (yada manevre kabilyeti) oranını arttırmakta genelde Mage ler tek başına Yaratık keserken Takıyolar rahat Büyü atıp uzaklaşmak için[signature][hline]
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çok güzel bir konuya parmak attın :D tebrik ediyorum :D
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sanırım böyle bi konu hatırlıyo gibiyim ama emin olmadığım için devam ediyorum. Dodge rate şuan açıldımı ? %35 lik mi ne vardı. Onu takınca bana combo yapamıcaklar mı ? (Düşmanın Combo yapmasını zorlaştırıyo gibi bişiler vardı )[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet ardarda ataklarda adamın yanından uzaklaşırken Darbelerden kaçmana yardım ediyor özellikle Assasianin ataklarından:)[signature][hline]
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 skeleton belt tede attack power ..... %50 gibi bişey vardı :S o ne işe yarıyor ?
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1)bu yuzukleri felan nasıl upgrade edebilirzz 2) Lotto nedir?[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 cevp 2) sayısal mı ?[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuzukleri magic anvile girerken 2. secenı seciceksın oraya 3 tane aynı yzukten koyuryorsun birde 50k lık bir scroll var onla birlıkte basıyorsun ama yanmı sansı varmı bilmıyorum valla
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yüzükleri falan bende bilmiyorum. Ama lotto olayına gelince bugün 10 kere anllatım bu yüzden lütfen arama yap bulursun. Hazırcılık yapmayalım...[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuzuk upında yanma sansı varmı suan kekuri ringler duryo elımde yanma sansı yoksa gidip basıcam
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Patlama şansı var .[signature][hline]::_JrHanD_::/Beramus/PaladinOJ ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :(
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Aware3, 08 Eylül 2005 14:52 tarihinde demiş ki: skeleton belt tede attack power ..... %50 gibi bişey vardı :S o ne işe yarıyor ? Arkadaşım yazıyo ya üstünde zaten %50 attack die :) yani Normalde Vurduğun dmg Bazen düşebilyor Sabit değil bu düşen Dmg Leri %50 oranında yükselterek Sabit dmg Vurmana yardımcı oluyor ;)
Öne çıkan mesajlar