SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewt ewt.. seri numarası mı ne.. Benimde teLefon gitmişti.. 6600.. Ama 200 miLyon feLan tamir masrafı wardı.. bozuktu baya bi.. camera ekran ışığı we bluetooth yoktu.. Tam onLarı yaptırcaım günden bi gün ewweL çaLındı.. yaptırdıktan sora çaLınmadıı için kendimi awutarak mutLu oLdum sorada :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
gotzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 helal[signature][hline]Impossible is nothing
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 2 yıl önce nokia 8310 telim çalındı karakolda ifade verdim imei numarasınıda yazdım kağıda savcılığa gönderdiler.Sonra 6 ay sonra savcı aradı gelin telefonunuzu alın dedi gittim kadıköy adliyesinden aldım sapasağlam.[signature][hline] Hö ?
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 denesem mi diorm da çok kasış.. üşendm waLLa :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar benım calınma fılan deıl ya taksıde yada otobuste dusurdum polise gıttım reşit ıstıor daha demınde aradım calıor ama acan yok :(nerede bu telefoın ya izmirde bulan olursa haber verırlerse sevınırım :((((( öffffffffff[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Geçmiş olsun :([signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gecmiş oLsn.. teLefon çaLıosa haLa biri çaLmamış demektr..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 walla bende tik oldu.araçlardan inerken bi yokluyorum cüzdan telefon surekli[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim telefonda bozuldu servise gitmesi gerek nokiaya kafam girsin[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 me2..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Diablo, 08 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki: walla bende tik oldu.araçlardan inerken bi yokluyorum cüzdan telefon surekli bende taksıden bı ındım 2 sn olmadı bı elımı attım tel yok offff bendede vardır[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 e-maili numarasını sawcılıga vercen tabi zaman kaybetmeden....[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Öne çıkan mesajlar