Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şebnem Ferah ve yeni imajı..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Gerçek şebnem ferah budur arkadaşlar..

Artık müzikten kazanabileceğini kazandığı için bundan önceki albümünde hafiften sinyallerini verdiği tarzına gelmiş.. Belki bir sonraki albümde daha da sertleşir...

Hatunun sesi güzel. Tarzı güzel.. Müzik Backroundu güzel..

Tartışılması gereksiz bir kişi.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi resmi şimdi farkettim demin mesaj atarken açılmamış..

Eğer yukardaki
"Korkutucu"
"Çirkin"
"Bu ney" gibi yorumlarınız o resimdeki halineyse. En yakın zamanda bir göz doktoruna gitmenizi öneririm.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

Rock şarkıcısı bir kimse biraz protest olur, öyle fiidbek falan takmamalı, sonuçta eğer koyun sürüsünün dediğine uyup cici kız gibi giyinecekse popçu olur biz de rahat ederiz.
Makyajını da beğendim yeni şarkısını da. Sert olun, tavizsiz kalın diye bir sözü var şu tvdeki adamın, aynen öyle.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi gerçekte gördüm geçenlerde, kısaba şöyle söyliyim; aman yalebbiiii nedir o öyle, maşşşşallah maşşalllaahhhhh tu tu tu tu hoaark *!ptuhhh*[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Satış listelerine top 10 pop 20 falan gibi şeylere bakarsan Gülşen, Hande yener ve türevleri falan var çoğunluğu oluşturan şu anda. Ama bir gün rock müzik trendde olur da "popüler" hale gelirse o zaman tabi o marjinaller sürü olabilir, o zaman da onlardan daha farklı olmaya çalışmalı protest kimse.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

heyo
eskiden beri severim ama bu son albümü ayrı bir güzel olmuş. bir de parkormandaki konsere gidince ayrı bir sevgi oluştu. her konserde öyle mi olur bilmiyorum ama sanki o kadar kişi içinde bana söylüyordu şarkıları :) ekşide konser dvd'si çıkaracağı yazıyordu inşallah yakında çıkar hatta parkorman konseri olur![signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Hastayım her haline. Ama son iki albümünde özellikle süper oldu bence. (Bu arada Vampirefreaks te bazı kızlar fena değil ya :D) ŞEBNEM HER HALİNLE GEL GENE SEVECEZ SENİ :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yaptığı tarzdan daha ağır bir imajı var. Benim hoşuma gitmedi. Olumlu bi şey hissettiremedi bana.

Eski hali daha iyiydi bence :)

said:
Pirvan, 01 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
Rock şarkıcısı bir kimse biraz protest olur, öyle fiidbek falan takmamalı, sonuçta eğer koyun sürüsünün dediğine uyup cici kız gibi giyinecekse popçu olur biz de rahat ederiz.
Makyajını da beğendim yeni şarkısını da. Sert olun, tavizsiz kalın diye bir sözü var şu tvdeki adamın, aynen öyle.

Güven Erkin Erkal'dı yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...