zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bencede kötü olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Savaşa giden amazon kadını.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 OTUR '0' (Sıfır) Çık dışarıı çıııııııııh çıııııııııık[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Cok guzel her hali guzl..Ona kotu olmus demeyin ayıp etmeyin ..Seviyorum onu:)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gerçek şebnem ferah budur arkadaşlar.. Artık müzikten kazanabileceğini kazandığı için bundan önceki albümünde hafiften sinyallerini verdiği tarzına gelmiş.. Belki bir sonraki albümde daha da sertleşir... Hatunun sesi güzel. Tarzı güzel.. Müzik Backroundu güzel.. Tartışılması gereksiz bir kişi.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abi resmi şimdi farkettim demin mesaj atarken açılmamış.. Eğer yukardaki "Korkutucu" "Çirkin" "Bu ney" gibi yorumlarınız o resimdeki halineyse. En yakın zamanda bir göz doktoruna gitmenizi öneririm.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Rock şarkıcısı bir kimse biraz protest olur, öyle fiidbek falan takmamalı, sonuçta eğer koyun sürüsünün dediğine uyup cici kız gibi giyinecekse popçu olur biz de rahat ederiz. Makyajını da beğendim yeni şarkısını da. Sert olun, tavizsiz kalın diye bir sözü var şu tvdeki adamın, aynen öyle.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 iyi be sizde şebnemi britney spears mi yapmak istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Why dont u do sth dıye dolasır sora ortalıkta cocukda yapar...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 britney spears kimmiş ya ?!? Şebo RuLeS ![signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hic sevmiyorum su kadini ya hele su son klibi yok mu cildirtiyoo sarki beni...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Canımız o bızım...onu sevıyorum ...Sebnemım benım ooooo Sebnemım benım ooo.........Laf yok yengeye :)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gothic olmuş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 vallahi gerçekte gördüm geçenlerde, kısaba şöyle söyliyim; aman yalebbiiii nedir o öyle, maşşşşallah maşşalllaahhhhh tu tu tu tu hoaark *!ptuhhh*[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Pirvan, 01 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki: eğer koyun sürüsünün dediğine uyup cici kız gibi giyinecekse bence marjinal imajlılar da kendi sürülerini oluşturuolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Satış listelerine top 10 pop 20 falan gibi şeylere bakarsan Gülşen, Hande yener ve türevleri falan var çoğunluğu oluşturan şu anda. Ama bir gün rock müzik trendde olur da "popüler" hale gelirse o zaman tabi o marjinaller sürü olabilir, o zaman da onlardan daha farklı olmaya çalışmalı protest kimse.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Siyah vardır, beyaz vardır, gri vardır. Şebnem Ferah %60 siyah olmalıdır bunun gibi %100 değil[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bu 100% değil ki black metal ya da death metal bir tarz değil, "hard rock" çizgisinde. Açıkçası şebnem Ferah'ın yaptığı müzik hala biraz piyasa etkisinde gibi geliyor bana[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şebnem ferah imajı için sevilmemelidir şebnemin imajı önemli değildir şeboyu seven ne yaparsa yapsın yakıştırır şeboizm vardır şeboist olan sorgulamaz kabullenir şebo 1 numaradır şşşşş ;)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 heyo eskiden beri severim ama bu son albümü ayrı bir güzel olmuş. bir de parkormandaki konsere gidince ayrı bir sevgi oluştu. her konserde öyle mi olur bilmiyorum ama sanki o kadar kişi içinde bana söylüyordu şarkıları :) ekşide konser dvd'si çıkaracağı yazıyordu inşallah yakında çıkar hatta parkorman konseri olur![signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hastayım her haline. Ama son iki albümünde özellikle süper oldu bence. (Bu arada Vampirefreaks te bazı kızlar fena değil ya :D) ŞEBNEM HER HALİNLE GEL GENE SEVECEZ SENİ :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 fenada olmamış ama o şeker yüzü ve gülümsemesi yetiyor. bu hali ilede severiz onu ve şarkılarını :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şarkılar anlamsız geldi...imajı güzel olmuş ama...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bence yaptığı tarzdan daha ağır bir imajı var. Benim hoşuma gitmedi. Olumlu bi şey hissettiremedi bana. Eski hali daha iyiydi bence :) said: Pirvan, 01 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki: Rock şarkıcısı bir kimse biraz protest olur, öyle fiidbek falan takmamalı, sonuçta eğer koyun sürüsünün dediğine uyup cici kız gibi giyinecekse popçu olur biz de rahat ederiz. Makyajını da beğendim yeni şarkısını da. Sert olun, tavizsiz kalın diye bir sözü var şu tvdeki adamın, aynen öyle. Güven Erkin Erkal'dı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet onunda saçlarına bitiyorum kıvırcık peruk gibi duruyo bir nevi metalci erol evgin :P[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar