Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angelina jolie...insan kılığındaki tanrıça...

amon

Öne çıkan mesajlar

said:
King_Tiger, 05 Eylül 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
said:
unaccompanied, 05 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
simdi soyleyin :) cirkin diiyeni doverim

Abi, ne kadar çok adam Angelina'ya çirkin derse senin için o kadar iyi olmalı. Rakiplerin azalır. Kadınla beraber olma ihtimalin artar.

öyle bir ihtimal yoktu hiç olmadı olmayacakta bence hiç tasalanma :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten gozum arkada deil brad pitt iyidir yane daha iyisi olmaz bence..zaten ben jennifer pradi kaldıramıyodu diyodum simdi brad angelinayı ucu ucuna kaldırıyo bence..yani o hatunun yanına ancak oyle adam....ama karakter olarakta oyle kotu biri deil ya o kadar evlatlık aldı..kadın aids birini evlatlık aldı ya varmıı..kim yaparki..ustelik bayada ilgileniyo couklarıyla..iyi kadınn iyi......bence harbi tanrıca...holyvudun en guzeli bence...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

Severek izliyoruz kendisini. Bu arada, bu mesaj vizyon bölümünün 77777nci (yazıyla: yetmiş yedi bin yedi yüz yetmiş yedi :) )mesajı oluyor :)

[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 06 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 05 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
Bence Brad Pitt Angelina'ya göre birisi değil. Angelina vahşi, kana susamış bir kadın. Bence Arnold Schwarzeneger, tam Angelina'ya göre bir erkek. Biçilmiş kaftan. Angelina'yı ancak o dizginler. Brad Pitt, dizginleyemez.

Sen ciddi misin ya bi git atla bi yerlerden eğer ciddiysen lütfen.. bi Brad in tazına bak bi Arnold un.. yok ya ciddi olabileceğine katiyen inanamıyorum. Yani sırf kas açısından diyorsan arnold çökmüş durumda Brad ise Truva filmi için öküz gibi kas yapmış zaten filmde de sürekli gösteriyordu..
adam ya savaşıyordu ya soyunuyordu.. her halikarda kaslarını görüyorduk yani..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 05 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
arnold bıraktı o işleri, çoluğa çocuğa karıştı, vali oldu.

sen sıs bakıyım bu başlık altına yazı yazma sen :) ..tuu rezil seni.. çıkşarııı[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar estetikli bi kadın için normal bence. Gerçekten bi divine beauty görmek istiyosanız www.lovelylivtyler.com

How can i not question our creator for putting this human obsenity into the presence of such a divine creature? _Charlie (One Night at McCool’s)[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
Sosyal ağlarda paylaş

ben angelina jolio yu gerçekden çokk begeniorum..kadının dudagı kaşı gözü estetik olabilr ama gerçekden de çok taşş bi hatunn.sewdiğim yönü 2 ewlatlık çocuk alıp onları bi bakıma hayata kazandırdı,ama ewli iki insanın bu kadın yüzünden ayrlması gerçekden de sinirmi bozmuor değil.yani kadını sewiorum çok güzel ama bence kendine bekar birini bulsaydı daha iyi ederdi..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...