unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 [signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 simdi soyleyin :) cirkin diiyeni doverim[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ah Canım beniiiiiiiim.. bi kez daha aşık oldum.. sonra bi kez daha sonra bi kez daha oldum.. her resimde oldum galiba :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dudaklara bak ya. kurumuş izmir köftesi gibi. ehue.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o izmir koftesini yerim bennn[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: unaccompanied, 05 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: simdi soyleyin :) cirkin diiyeni doverim Abi, ne kadar çok adam Angelina'ya çirkin derse senin için o kadar iyi olmalı. Rakiplerin azalır. Kadınla beraber olma ihtimalin artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: King_Tiger, 05 Eylül 2005 18:23 tarihinde demiş ki: said: unaccompanied, 05 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: simdi soyleyin :) cirkin diiyeni doverim Abi, ne kadar çok adam Angelina'ya çirkin derse senin için o kadar iyi olmalı. Rakiplerin azalır. Kadınla beraber olma ihtimalin artar. öyle bir ihtimal yoktu hiç olmadı olmayacakta bence hiç tasalanma :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya zaten gozum arkada deil brad pitt iyidir yane daha iyisi olmaz bence..zaten ben jennifer pradi kaldıramıyodu diyodum simdi brad angelinayı ucu ucuna kaldırıyo bence..yani o hatunun yanına ancak oyle adam....ama karakter olarakta oyle kotu biri deil ya o kadar evlatlık aldı..kadın aids birini evlatlık aldı ya varmıı..kim yaparki..ustelik bayada ilgileniyo couklarıyla..iyi kadınn iyi......bence harbi tanrıca...holyvudun en guzeli bence...[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bence Brad Pitt Angelina'ya göre birisi değil. Angelina vahşi, kana susamış bir kadın. Bence Arnold Schwarzeneger, tam Angelina'ya göre bir erkek. Biçilmiş kaftan. Angelina'yı ancak o dizginler. Brad Pitt, dizginleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arnold bıraktı o işleri, çoluğa çocuğa karıştı, vali oldu.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 estetik güzeli fazla abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 puhahah arnold mu?? guldurmeyinn..zaten onun şaptı kaymıs kayacagı kadar!!!ahanda....[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kardesim bu kadının neresi kana susamıs :D:D:D:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Severek izliyoruz kendisini. Bu arada, bu mesaj vizyon bölümünün 77777nci (yazıyla: yetmiş yedi bin yedi yüz yetmiş yedi :) )mesajı oluyor :) [signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net[Bu mesaj DeadSouL tarafından 06 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: King_Tiger, 05 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Bence Brad Pitt Angelina'ya göre birisi değil. Angelina vahşi, kana susamış bir kadın. Bence Arnold Schwarzeneger, tam Angelina'ya göre bir erkek. Biçilmiş kaftan. Angelina'yı ancak o dizginler. Brad Pitt, dizginleyemez. Sen ciddi misin ya bi git atla bi yerlerden eğer ciddiysen lütfen.. bi Brad in tazına bak bi Arnold un.. yok ya ciddi olabileceğine katiyen inanamıyorum. Yani sırf kas açısından diyorsan arnold çökmüş durumda Brad ise Truva filmi için öküz gibi kas yapmış zaten filmde de sürekli gösteriyordu.. adam ya savaşıyordu ya soyunuyordu.. her halikarda kaslarını görüyorduk yani..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Saeros, 05 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki: arnold bıraktı o işleri, çoluğa çocuğa karıştı, vali oldu. sen sıs bakıyım bu başlık altına yazı yazma sen :) ..tuu rezil seni.. çıkşarııı[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben karakter anlamında söyledim Maxen. Arnold maço erkek, Brad light erkek. Angelina da maço kadın olduğuna göre Brad'i parmağında oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eh birinin oynatması birinin de oynatılması gerek.. iki maço bi ipte oynamaz demiş atalarımız bile[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bu kadar estetikli bi kadın için normal bence. Gerçekten bi divine beauty görmek istiyosanız www.lovelylivtyler.com How can i not question our creator for putting this human obsenity into the presence of such a divine creature? _Charlie (One Night at McCool’s)[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 en alttakine bayılırım süper bi resim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende bu hatunun butun resimleri var...ayrıca angelinanın ve dierlerinin en guzel fotolarını istiyosanız www.skins.be ye girin derim[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben angelina jolio yu gerçekden çokk begeniorum..kadının dudagı kaşı gözü estetik olabilr ama gerçekden de çok taşş bi hatunn.sewdiğim yönü 2 ewlatlık çocuk alıp onları bi bakıma hayata kazandırdı,ama ewli iki insanın bu kadın yüzünden ayrlması gerçekden de sinirmi bozmuor değil.yani kadını sewiorum çok güzel ama bence kendine bekar birini bulsaydı daha iyi ederdi..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kim ayrılmış ki bu kadın yüzünden? ya da kimler?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Brad Pitt ile Jennifer Aniston, bu kadın yüzünden ayrılmışlar diye biliyorum.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar