AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: amon, 31 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki: ... Doğum: 4 Haziran 1975, Los Angeles. ... Ödüller: Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, ikisi TV dizisi ile olmak üzere üç tane Altın Küre kazanmış durumda. "Girl, Interrupted" ile yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar aldı. O_o[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: elvyn, 31 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Gia yok lan o listede, nasıl da soyunuyodu gia da. O Demi Moore değil miydi? A.Jolie ise öyle saf köylü kızı işte..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 auto.. o ödülleri aldıgı sırada 25 yaşındaydı ondan bahsetmiş sanırım kısa biyografisinde edit: gia'da angelina jolie vardi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 01 Eylül 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu kadına taptığımı bütün pati ailesi biliyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hiç o kadar tanrıça benzeri bir kadın değil, boyalı bir hoolywood kadını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Angelina jolie ye güzel değil diyen adamında cinsel tercihinden şüphe duyarım hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 güzel değil demedim zaten, çirkin dedim ehe :p[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gayet hoş bir hatun yahu nesi güzel değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya kafa buluyolar heralde[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 tum dunyanın guzel dediği bi insana cirkin desek ne cıkar.. ama banada güzel gelmiyo walla:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Gia Bir top modelin hayatını oynadığı film miydi? Bu arada evet beyler yuh yani bazılarımızın (benim de aralarında olduğum azımsanamayacak bir grubun) hayranlık beslediği kişiye direk çirkin de denemez .. güzel değil deyin hoş değil deyin çekici değil deyin ama çirkin demeyin.. ayıp.. yuazık.. günah hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Saeros, 01 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: güzel değil demedim zaten, çirkin dedim ehe :p Sen benim tanıdığım Saeros san teessüf ederim Saeros kaç yıllık elf kardeşim ayıp sana yuh.. Hatta.. tuuuu rezil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum max :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Angelina Jolie çok güzel deil ama çok çekici hatta belki de çekicilikte dünyanın en iyisi[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 adriana lima.... tek gecerim... angelina onun yaninda temizlikci bile olamaz...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eva Longoria' der son noktayı koyarım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dünya üzerinde eva longorria gibi biri varken konusmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Saeros, 02 Eylül 2005 13:35 tarihinde demiş ki: bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum max :) et sen et ben sana daha ne iltifatlar edecem daha duuuuur...[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tabi güzelliğinin yanında oyunculuğuda var...hayatın benim ve günahkar en önemli örnekler...dikkaaaaaat!!!!! magazin bölümü diil burası[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bazen güzel bazen çirkin garip bi hatun filmden filme deişio bazısında sokakta görsem bakmam,bazısında aşık oluyorum öle yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bizim Janset ondan daha güzel be...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Oyunculugu konusunda bi fikrim yok ama fizik olarak cidden cirkin bi kadin, sokakta gorsem ikinci kez bakmicagimdan eminim yani. Tabi begenenlerede saygim var herkezin kendi zevki sonucta :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kadının akli dengesi bozuk. Sevgilisinin kanını boynuna asıp taşıyan bir deli. Güzel olsa kaç yazar? Zaten bakışları da pek normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: King_Tiger, 03 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Kadının akli dengesi bozuk. Sevgilisinin kanını boynuna asıp taşıyan bir deli. Güzel olsa kaç yazar? Zaten bakışları da pek normal değil. kısaca tırsıyorum desene abi.. zaten kadının amacı da o. korkmayacak kadar kendi seviyesinde çılgın olan kişilerle beraber olmak. bu arada kan taşıma olayındaki vampirism çağrışımları da süper bence.. bi vampir filmi iyi giderdi aslında[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 05 Eylül 2005 08:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 angelina jolie sevgilisini yese "yamyam çağrışımı yapıyo, çok erotik valla" dicen be max :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar