Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angelina jolie...insan kılığındaki tanrıça...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
amon, 31 Ağustos 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
...
Doğum: 4 Haziran 1975, Los Angeles.
...

Ödüller: Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, ikisi TV dizisi ile olmak üzere üç tane Altın Küre kazanmış durumda. "Girl, Interrupted" ile yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar aldı.

O_o[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 31 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Gia yok lan o listede, nasıl da soyunuyodu gia da.

O Demi Moore değil miydi?

A.Jolie ise öyle saf köylü kızı işte..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Mesaj tarihi:
auto.. o ödülleri aldıgı sırada 25 yaşındaydı ondan bahsetmiş sanırım kısa biyografisinde

edit: gia'da angelina jolie vardi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 01 Eylül 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu kadına taptığımı bütün pati ailesi biliyor.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
Gia Bir top modelin hayatını oynadığı film miydi?

Bu arada evet beyler yuh yani bazılarımızın (benim de aralarında olduğum azımsanamayacak bir grubun) hayranlık beslediği kişiye direk çirkin de denemez .. güzel değil deyin hoş değil deyin çekici değil deyin ama çirkin demeyin.. ayıp.. yuazık.. günah hatta..
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 01 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
güzel değil demedim zaten, çirkin dedim ehe :p

Sen benim tanıdığım Saeros san teessüf ederim Saeros kaç yıllık elf kardeşim ayıp sana yuh.. Hatta.. tuuuu rezil!
Mesaj tarihi:
Angelina Jolie çok güzel deil ama çok çekici hatta belki de çekicilikte dünyanın en iyisi[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
adriana lima....
tek gecerim... angelina onun yaninda temizlikci bile olamaz...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 02 Eylül 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum max :)

et sen et ben sana daha ne iltifatlar edecem daha duuuuur...[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
tabi güzelliğinin yanında oyunculuğuda var...hayatın benim ve günahkar en önemli örnekler...dikkaaaaaat!!!!!
magazin bölümü diil burası[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Mesaj tarihi:
bazen güzel bazen çirkin garip bi hatun
filmden filme deişio

bazısında sokakta görsem bakmam,bazısında aşık oluyorum
öle yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Oyunculugu konusunda bi fikrim yok ama fizik olarak cidden cirkin bi kadin, sokakta gorsem ikinci kez bakmicagimdan eminim yani. Tabi begenenlerede saygim var herkezin kendi zevki sonucta :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
said:
King_Tiger, 03 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Kadının akli dengesi bozuk. Sevgilisinin kanını boynuna asıp taşıyan bir deli. Güzel olsa kaç yazar? Zaten bakışları da pek normal değil.

kısaca tırsıyorum desene abi.. zaten kadının amacı da o. korkmayacak kadar kendi seviyesinde çılgın olan kişilerle beraber olmak. bu arada kan taşıma olayındaki vampirism çağrışımları da süper bence.. bi vampir filmi iyi giderdi aslında[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 05 Eylül 2005 08:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...