Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya benim bir problemim var normal nete bağlı iken (adsl) msn ve dl programlarım çalışmasına karşılık browserlarım çalışmamaya başlıyor bunun nedeni ne olabilir[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 explorer kullanıyorsan çok sorunlu bir browser.nefret ettim son iki aydır bazen canı isteyince açıyor sayfaları bendeki.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya abi ben firefox kullanıyorum o da problem veriyor[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bence şöle yap internet seçeneklerine gir bağlantılar ayarlar ayarları otomatik algıla de olsun ben öyle yaptım düzeldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya çıldırıcam msn çalışıo falan download varsa devam ediyo ama zaman zaman sayfa açmıyo[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar