Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HACKE KARSI ONLEM!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar biri beni bu yil icinde hackledi ama daha sonra bayagi bir konustum adamla geri verdi mailimi sora adami bloke ettim bugun baska bir mail adresiyle beni ekledi cok sinirlenmis beni hackliyecekmis ama adamin okudugu lise kocaeli elektrik eloktronik teknik lisesi galiba...
gecen hacklediginde hata bendeydi... cunku internet cafeden girmistim ordan hacklemisti... hacklememisi icin sifremi 12 haneli yaptim gizli sorum da 15 harfli bir sey... messenger da ki tum konusutugm kisilerin maillerinin yedegini aldim ...
buna ek olarak baska bir mail adresim var...
baska ne yapmaliyim hacklenirse halim duman olur... 110 kisi var listede... gerci yedegini aldim ama hacklenmesin.., yardimlariniz icin simdiden saolun...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
-bilgisayarına Zone Alarm gibi bir firewall kur.
-net cafe den msn e girmemeye çalış.girersende şifreni gösterme(keylogger varsa şansın yok hiç direk hackler seni)
-msn den bilgilerini soran kişilere verme bilgilerini.
-heryerde ayrı şifreler kullanmaya çalış ki mailini hackleyen kişi msn i ve diğer bütün herşeyini de hackleme şansına sahip olamasın..
-sürekli spyware taraması yaptır,norton a virüs ve trojen arattır.

Aslında bunlar bile yetmeyebiliyor bazen ama bunları bir dene[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
keyloggerlardada zekice kurtulabilirsin aslında

mesela şifrenin 123456789a1a2 olduğunu farzet
bunu girerken 1234ffffk56o789pa1a2 diye girersin

şu şekilde gözükür..
burda fazla harfleri silersin ama fare ile klavye ile değil

burda boldları silersin

fare ile seçip sağ tık "sil"[signature][hline]KONT
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Mesaj tarihi:
adamın açık adresini alabilirmisin?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Mesaj tarihi:
@mandoo
adamla msnden konustum eger kendini hacker zanneden adamin adresini soruyorsan evet var adresi... adam programlama dili bilmiyor hackerim diyor....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
said:
fkelesh, 06 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
@mandoo
adamla msnden konustum eger kendini hacker zanneden adamin adresini soruyorsan evet var adresi... adam programlama dili bilmiyor hackerim diyor....

Tmm adam lamerdir farklı birşeydir orası ayrı ama sadece hatırlatmak istediğim şey Kevin Mitnick'in dediği söz, hacker olmak için dil bilmek gerekmez. Tabiki profesyonel anlamda dil bilmek gerekmez anlamında söz ama yinede hatırlatmak istedim.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Mesaj tarihi:
sen acaba msn i otomatik ac yapmıs olmayasın o şekilde hekler anca bu lamer bence ona bi trojan atmayı dene :D yer yer belli mi olur[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Mesaj tarihi:
şifreni uzun yapman bişeyi değiştirmez malesef.
gizli soru yerlerine annenizin kızlık soyadını yazın.
şifrende de #$ gibi ifadeler kullanabiliyosanız kullanın. sayı ve harflerde bulunursa şifre güzel olur. hotmail'in önerisi bu.
benim önerim ise "O" harfi yerine "0" rakamını kullanın. ya da küçük "L" ( l ) harfi yerine "I" harfini falan kullanın. Bunlar birbirine benzediği için şifreyi ele geçiren adamın olayı kavraması biraz zorlaşır. tabi hack yapan bi insanın bunu düşünememesi gibi bir ihtimal var mı bilemicem ama işe yarar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Mesaj tarihi:
said:
Brigand, 06 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
said:
fkelesh, 06 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
@mandoo
adamla msnden konustum eger kendini hacker zanneden adamin adresini soruyorsan evet var adresi... adam programlama dili bilmiyor hackerim diyor....

Tmm adam lamerdir farklı birşeydir orası ayrı ama sadece hatırlatmak istediğim şey Kevin Mitnick'in dediği söz, hacker olmak için dil bilmek gerekmez. Tabiki profesyonel anlamda dil bilmek gerekmez anlamında söz ama yinede hatırlatmak istedim.

Kevin Mitnick zaten hacker deildir ki. Zerre kadar programala bilgisi yoktur. Yaptığı tek şey dünyayı cafe cafe gezip keylogger yuklemektir. lol[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
Mesaj tarihi:
said:
KoLCu, 07 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
ip nizi bilirse kötü niyetli biri 3. parti programla pc nize kolaylıkla bağlanabilir ve format bile atabilir pc nize..
Kolay degil o isler o kadar, nereye kolaylikla baglaniyor? Vereyim ip'mi istersen.

Gecen gun de kafe sahibinin birine port ac demis arkadas birsey icin, "bilgisayarimiza girerler!!" cevabini almis, ona benziyor bu da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
  • Yeni Oluştur...