fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaslar biri beni bu yil icinde hackledi ama daha sonra bayagi bir konustum adamla geri verdi mailimi sora adami bloke ettim bugun baska bir mail adresiyle beni ekledi cok sinirlenmis beni hackliyecekmis ama adamin okudugu lise kocaeli elektrik eloktronik teknik lisesi galiba... gecen hacklediginde hata bendeydi... cunku internet cafeden girmistim ordan hacklemisti... hacklememisi icin sifremi 12 haneli yaptim gizli sorum da 15 harfli bir sey... messenger da ki tum konusutugm kisilerin maillerinin yedegini aldim ... buna ek olarak baska bir mail adresim var... baska ne yapmaliyim hacklenirse halim duman olur... 110 kisi var listede... gerci yedegini aldim ama hacklenmesin.., yardimlariniz icin simdiden saolun...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 -bilgisayarına Zone Alarm gibi bir firewall kur. -net cafe den msn e girmemeye çalış.girersende şifreni gösterme(keylogger varsa şansın yok hiç direk hackler seni) -msn den bilgilerini soran kişilere verme bilgilerini. -heryerde ayrı şifreler kullanmaya çalış ki mailini hackleyen kişi msn i ve diğer bütün herşeyini de hackleme şansına sahip olamasın.. -sürekli spyware taraması yaptır,norton a virüs ve trojen arattır. Aslında bunlar bile yetmeyebiliyor bazen ama bunları bir dene[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 olmamis baslik.. daha buyuk yazmaliydin
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gizli sorununun cevabını eftqwrıg3rgh92rtqwg9rvqwrhgıqwur8qw47rtjuvfgt4tu87q4yjutgq4 gibi bişey yap.. ülkeni değiştir alabamada yaşa.. lol yani htomailde deiştir usa-alabama posta kodu 35477 olması loazım[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 keyloggerlardada zekice kurtulabilirsin aslında mesela şifrenin 123456789a1a2 olduğunu farzet bunu girerken 1234ffffk56o789pa1a2 diye girersin ******************** şu şekilde gözükür.. burda fazla harfleri silersin ama fare ile klavye ile değil ******************** burda boldları silersin fare ile seçip sağ tık "sil"[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 passport'ta ikinci adresini belirle, hacklendiğinde şifreyi o adrese gönderebilirsin
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sagolun... nerden ikinci bir mail adresi belirleyecegim....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 parola değiştirirken soruyo[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adamın açık adresini alabilirmisin?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @mandoo adamla msnden konustum eger kendini hacker zanneden adamin adresini soruyorsan evet var adresi... adam programlama dili bilmiyor hackerim diyor....[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: fkelesh, 06 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: @mandoo adamla msnden konustum eger kendini hacker zanneden adamin adresini soruyorsan evet var adresi... adam programlama dili bilmiyor hackerim diyor.... Tmm adam lamerdir farklı birşeydir orası ayrı ama sadece hatırlatmak istediğim şey Kevin Mitnick'in dediği söz, hacker olmak için dil bilmek gerekmez. Tabiki profesyonel anlamda dil bilmek gerekmez anlamında söz ama yinede hatırlatmak istedim.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lol sen onun msnini ver burda[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fastreload yeni mayhem oldu başımıza. onun mailini ver bunun adresini ver diye geziyo, allah sonumuzu hayır etsin hahaha.[signature][hline] öğrencen
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 msn de resim belge vs alma.. ip ni kaptırırsan zaten şansız yok pek..[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
gonozom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: KoLCu, 06 Eylül 2005 21:32 tarihinde demiş ki: msn de resim belge vs alma.. ip ni kaptırırsan zaten şansız yok pek.. o_O
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sen acaba msn i otomatik ac yapmıs olmayasın o şekilde hekler anca bu lamer bence ona bi trojan atmayı dene :D yer yer belli mi olur[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 şifreni uzun yapman bişeyi değiştirmez malesef. gizli soru yerlerine annenizin kızlık soyadını yazın. şifrende de #$ gibi ifadeler kullanabiliyosanız kullanın. sayı ve harflerde bulunursa şifre güzel olur. hotmail'in önerisi bu. benim önerim ise "O" harfi yerine "0" rakamını kullanın. ya da küçük "L" ( l ) harfi yerine "I" harfini falan kullanın. Bunlar birbirine benzediği için şifreyi ele geçiren adamın olayı kavraması biraz zorlaşır. tabi hack yapan bi insanın bunu düşünememesi gibi bir ihtimal var mı bilemicem ama işe yarar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 boşluk koyuluyorsa boşluk koy. yahooda öyle yapardım. messengerda acayip düşmanım vardıda :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
None_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Brigand, 06 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: fkelesh, 06 Eylül 2005 17:30 tarihinde demiş ki: @mandoo adamla msnden konustum eger kendini hacker zanneden adamin adresini soruyorsan evet var adresi... adam programlama dili bilmiyor hackerim diyor.... Tmm adam lamerdir farklı birşeydir orası ayrı ama sadece hatırlatmak istediğim şey Kevin Mitnick'in dediği söz, hacker olmak için dil bilmek gerekmez. Tabiki profesyonel anlamda dil bilmek gerekmez anlamında söz ama yinede hatırlatmak istedim. Kevin Mitnick zaten hacker deildir ki. Zerre kadar programala bilgisi yoktur. Yaptığı tek şey dünyayı cafe cafe gezip keylogger yuklemektir. lol[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 3rd party bir firewall sizi çoğu şeyden korur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @none kevin mitnick gecen sene okulda proje ödevimdi benim. sana güzel bi nah çekmek isterdim acıkcası. bilmeden atıp tutuyosun.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 msn de eğer dosya alışverişi yaparsanız ip izi karşı tarafa vermiş olursunuz.. ip nizi bilirse kötü niyetli biri 3. parti programla pc nize kolaylıkla bağlanabilir ve format bile atabilir pc nize..[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Caglar35 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kavram kargaşasına girmeyelim. bu bir hack durumu değil crack durumu.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: KoLCu, 07 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki: ip nizi bilirse kötü niyetli biri 3. parti programla pc nize kolaylıkla bağlanabilir ve format bile atabilir pc nize.. Kolay degil o isler o kadar, nereye kolaylikla baglaniyor? Vereyim ip'mi istersen. Gecen gun de kafe sahibinin birine port ac demis arkadas birsey icin, "bilgisayarimiza girerler!!" cevabini almis, ona benziyor bu da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 @baggio konu olab bilgi güvenlik konusunda bilgi sahibi olmayanlar için..[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için...
Öne çıkan mesajlar